Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Logistiikkakoordinaattori

Tehtävänkuvaus

Haemme yhteistyökumppanimme kansainväliseen toimeksiantoon ketterää logistiikkakoordinaattoria. Tehtävässä vastaat ulkomailla tehtävän kansainvälisen hankkeen logistiikan suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä muun projektitiimin jäsenten, kuljetusliikkeiden ja toimittajien kanssa. Teet ja kehität yhteistyötä ja pidät aktiivisesti yhteyttä kuljetusliikkeisiin ja toimittajiin. Työnkuvaan kuuluu materiaalien ja kuljetusten koordinointi asiakkaan, toimittajien ja alihankkijoiden välillä. Osallistut logistiikan prosessien ja kustannustehokkuuden kehittämiseen sekä niiden tehokkaaseen toteuttamiseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen noin 12kk, mutta mahdollisuus jatkossa myös pidempiaikaiseen tehtävään. Työskentelet Suomessa Varsinais-Suomen/Uudenmaan alueella ja tehtävä vaatii matkustusta ulkomailla.

Hakijalta odotamme

tehtävään soveltuvaa koulutusta kuten esim. logistiikkainsinööri. Voit olla myös vastaavan työkokemuksen omaava henkilö. Sinulla on vahva kansainvälinen osaaminen oston ja logistiikan prosesseista ja hallitset tilaus-toimitusketjun. Omaat kokemusta kansainvälisestä huolinnasta ja tullausprosesseista, logistiikkajärjestelmien tuntemusta ja suunnitteluosaamista. Tunnet kuljetuksissa käytettävää teknologiaa sekä tietojärjestelmiä, joilla toimintaa hallitaan. Odotamme myös tuntemusta logistiikan ja huolinnan operaattoreista ja kokemus 3PL (third party logistics) operaattoreiden kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi.

Liiketaloudellinen ajattelutapa ja päämäärätietoinen työote ovat tehtävässä tarpeen. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon paineen alla ja työskentelemään sinnikkäästi tehtävien loppuunsaattamiseksi annetuissa aikarajoissa.

Sinulla on tukenasi asiakkaan logistiikkatiimi sekä liiketoiminnan avainhenkilöt plus ValueSourcen logistiikkaosaajat.

Tarjoamme

- haastavan ja mielenkiintoisen vastuutehtävän
- erinomaisen näköalapaikan kansainvälisen liiketoiminnan ytimessä
- modernin ja dynaamisen työympäristön
- kilpailukykyisen kompensaation
- erittäin ammattitaitoisen työyhteisön
- tilaisuuden käyttää koko osaamispotentiaalia ja saavuttaa tulokset

Lähetä hakemus palkkatoiveineen kotisivujemme www.ostovoima.fi kautta. Kerro meille avainosaamisesi, isoimmat tulevat ammatilliset saavutuksesi ja miten määrität tehokkaan ja toimivan logistiikan tunnuspiirteet. Liitä mukaan ansioluettelo sisältäen suosittelijat. Valinta tehdään heti kun sopiva ehdokas on löydetty. Tiedustelut sähköpostitse rekrytointi@values.fi tai Juha-Matti Alve +358 (0)50 4319 111 tai Suvi Pekkinen +358 (0)40 7677 265.

ValueSource Partners Oy on hankintatoimen tehokkaan toteutuksen ja ulkoistuksen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme ammattilaiset operatiivisesta ostajasta aina hankintajohtajaan. Vaadimme sinulta rautaista ammattitaitoa ja vielä enemmän kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja innokkuutta auttaa asiakastamme menestymään. ValueSource tarjoaa näköalapaikan ja innostavia työtehtäviä hankintatoimen huipulla ja mielenkiintoisissa projektihankkeissa. Täytä hakemus jo tänään! Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: www.ostovoima.fi

Web-osoite: http://values.fi Työnantaja: ValueSource Partners Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse rekrytointi@values.fi tai Juha-Matti Alve +358 (0)50 4319 111 tai Suvi Pekkinen +358 (0)40 7677 265. Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=152&did=21029&job_id=4968 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi ValueSource Partners Oy Y-tunnus 2283239-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Tähtihankinta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 176 000 € 100 %

Liiketoiminnan tulos

166 000 € 619 %

Henkilöstö

13 4

Liikevoitto-%

14 % 380 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkakoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut ValueSource Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa