Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakastoimeksiantoomme Pääkaupunkiseudulle järjestelmähankkeisiin ammattilaisia hankinnan ja projektihallinnan rooleihin. Nyt etsimme sinua kokenut, mutta ketterä

ICT-Projektipäällikkö

Projektipäällikön tehtävässä vastaat asiakkaamme toiminnanohjaus- ja tuotehallintajärjestelmän muutoshankkeista. Vastuullasi on hankkeiden projektisuunnitelman laadinta, projektin aikataulutus, resursointi ja toteutus. Projekti pitää sisällään myös mahdolliset järjestelmämuutoksissa tarvittavat kilpailutukset ja hankintatehtävät, joissa roolisi on sisällön määrityksessä ja toimit siinä yhteistyössä ICT-hankinta-ammattilaisemme kanssa. Tehtävä on täysipäiväinen ja työskentelet asiakasyrityksessämme Espoossa. Aloitus heti sopivan kandidaatin löytyessä ja kesto arviolta 12-14kk.

Sinulla on tukenasi asiakkaan osaava IT-hallinto sekä liiketoiminnan avainhenkilöt plus ValueSource ICT-hankintatiimi, johon kuuluu jo kuusi huippuammattilaista.

Tehtävä edellyttää:
- Kokemusta ja vahvoja näyttöjä laajojen ICT- ja järjestelmäprojektien läpiviennistä menestyksekkäästi yli 5 vuoden ajalta
- Kokemusta toiminnanohjausjärjetelmähankkeista
- Kokemusta tuotehallintajärjestelmistä ja pilvipalveluista
- Erinomaisia kommunikointi- ja organisointitaitoja
- Vahvoja näyttöjä yhteistoimintavalmiuksista ja projektijohtamisosaamisesta
- Proaktiivisuutta ja oma-aloitteellisuutta
- Kykyä ymmärtää liiketoimintaa ja sen tavoitteita, jotka toimivat järjestelmähankkeen lähtökohtana
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Kykyä työskennellä paineen alla ja luovia eteenpäin haastavissakin muutostilanteissa
- Innostuneisuutta ja positiivisuutta
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Lisäksi arvostamme:
- Ketterien menetelmien tuntemista ja käytännön kokemusta
- ITIL sertifiointua osaamista
- Projektihallinnan sertifiointia (esim. IPMAC tai Prince2)
- Kokemusta SAP teknologiasta ja versiopäivityksistä
- ERP-järjestelmähankkeiden kokemusta yleisesti
- Kokemusta hankintatehtävistä ja sopimustuntemusta
- Verkostoa ja toimittajakentän tuntemista (järjestelmätoimittajat, ohjelmisto/sovelluskehittäjät, infra- ja palvelinkapasiteettipalvelut)

Tarjoamme:
- Erinomaisen näköalapaikan järjestelmähankkeisiin ja haastaviin ICT-projekteihin
- Kilpailukykyisen kompensaation
- Erittäin ammattitaitoisen työyhteisön
- Tilaisuuden käyttää koko osaamispotentiaalia ja oppia uutta
- Kehittää ValueSource projektihallinnan palvelumallia

Toimita meille ytimekäs ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot avainosaamisesi ja lisätietoja projektihallinnan osaamisestasi. Tee tämä uuden portaalimme kautta osoitteessa www.ostovoima.fi/rekrytointi. Liitä mukaan ansioluettelo sisältäen suosittelijat ja palkkatoiveesi. Valinta tehdään heti kun sopiva ehdokas on löydetty. Tiedusteluihin vastaa Timo Nieminen sähköpostitse rekrytointi@values.fi.

ValueSource Partners Oy on hankintatoimen tehokkaan toteutuksen ja ulkoistuksen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme ammattilaiset operatiivisesta ostajasta aina hankintajohtajaan. Uutena palveluna nyt myös projektipäällikköpalvelu ICT-hankkeisiin ja vaativiin hankintatoimen hankkeisiin.

Voit olla varma, että vaadimme sinulta rautaista ammattitaitoa ja vielä enemmän kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja innokkuutta auttaa asiakastamme menestymään. ValueSource tarjoaa näköalapaikan ja innostavia työtehtäviä kasvavalla markkinalla hankintatoimen huipulla ja mielenkiintoisissa ICT-järjestelmähankkeissa. Täytä hakemus jo tänään! Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: www.ostovoima.fi

Web-osoite: http://values.fi Työnantaja: ValueSource Partners Oy Sijainti: 02600 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan hakijan löytyessä Yhteystiedot: rekrytointi@values.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi ValueSource Partners Oy Y-tunnus 2283239-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Tähtihankinta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 176 000 € 100 %

Liiketoiminnan tulos

166 000 € 619 %

Henkilöstö

13 4

Liikevoitto-%

14 % 380 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut ValueSource Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02600 - Espoo , osoitteessa 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa