Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SIIVOOJA/VUOKRAUSAPULAINEN SAVITAIPALEELLE Vuokraamme vapaa-ajan asuntoa (vanha maalaistalo) Savitaipaleella, ja etsimme apulaista huolehtimaan talon siivouksesta vuokralaisten vaihtuessa sekä valmistelusta uusille vuokralaisille. Tehtäviin voi kuulua muun muassa: -vuodevaatteiden vaihto ja pesu (mökissä ei ole mahdollisuutta pyykinpesuun) -talon loppusiivous tarvittaessa -avaimen luovutuksesta huolehtiminen -talon esitteleminen majoittujille tarvittaessa Taloa vuokrataan Airbnb-palvelun kautta. Tähän asti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Savitaipale siivous, kotityö ja pesulapalvelut Savitaipale siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Savitaipale avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valuatum Oy Y-tunnus 1612398-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Equityhits.com, Equity Research

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja/vuokrausapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Valuatum Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 54950 - Savitaipale . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus