Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Valtti Henkilöstöratkaisut on aidosti palveluhenkinen, ammattitaitoinen henkilöstöalan ratkaisujen tarjoaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus sekä rekrytointipalvelut sisältäen soveltuvuusarvioinnit hakijoille. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Yrityksemme tarjoaa tehokasta toteutusta mutta lämminhenkistä palvelua.

Asiakasyrityksemme JK-Tekniikka Oy on vesivahinko- ja palovahinkokohteisiin erikoistunut kotimainen yritys. Yritys toimii pääasiassa Tampereen ja Hämeenlinnan alueilla, mutta toimintaa on myös muualla Länsi- ja Etelä-Suomessa. Ammattitaitoisella henkilökunnalla on yli 10 vuoden kokemus ja tietotaito vesivahinko- ja palovahinkokohteista. Yritys suorittaa vahinkokartoitukset, kuivaukset, purku-, siivous-, valvonta- ja jälleenrakennustyöt tehokkaasti ja nopeasti, vahvalla ammattitaidolla.

Nyt asiakkaamme etsii joukkoonsa Hämeenlinnan alueelle

VAHINKOKARTOITTAJAA,

jolla on VTT-sertifiointi rakenteiden kosteuden mittaamisesta ja muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa pikimmiten täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liitä mukaan päivitetty CV:si.
Tehtävän yhteyshenkilö: HR-konsultti Jenni Väisänen, p. 050 555 0366, jenni@valttiratkaisut.fi.

Työnantaja: Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Sijainti: 13100 HÄMEENLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Jenni Väisänen, p. 050 555 0366, jenni@valttiratkaisut.fi Hakemukset: http://www.valttiratkaisut.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 13100 HÄMEENLINNA

Yritystiedot

Toiminimi Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Y-tunnus 2390986-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vahinkokartoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Valtti Henkilöstöratkaisut Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna , osoitteessa 13100 HÄMEENLINNA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa