Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Valtti Henkilöstöratkaisut on aidosti palveluhenkinen, ammattitaitoinen henkilöstöalan ratkaisujen tarjoaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus sekä rekrytointipalvelut sisältäen soveltuvuusarvioinnit hakijoille. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Yrityksemme tarjoaa tehokasta toteutusta mutta lämminhenkistä palvelua.

Etsimme metalliteollisuudessa toimivalle asiakasyrityksellemme Kangasalla operaattoria Combi koneelle (LPe8). Työt alkavat mahdollisimman pian. Työ on kokopäivätyötä. Varautuminen työskentelyyn 2 vuorossa.

Työnkuvaan kuuluu Combi koneen hoitoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, levytyökeskuksen ja laserin käyttö.

Tehtävässä menestyy henkilö joka omaa aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Henkilöllä on riittävä tieto-taito testauksesta, kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä halu kehittyä ammatillisesti. Positiivinen ja joustava asenne työntekoon. Mahdollisuus työskennellä 2- vuorossa sekä oman auton käyttömahdollisuus. Eduksi katsotaan työturvallisuus- ja tulityökorttien voimassaoleminen.

Tarjoamme sinulle:

-Monipuolisen ja haasteellisen työn asiakasyrityksessämme
-Mahdollisuuden päästä osaksi yhteistyökykyistä, ammattitaitoista ja huumorintajuista työyhteisöä
-Kilpailukykyisen palkkauksen
-Pitkäaikaisen työpaikan

Hae työpaikkaa kotisivujemme www.valttiratkaisut.fi kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Piia Joki-Erkkilä, piia@valttiratkaisut.fi tai 050 555 1880.

Työnantaja: Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Sijainti: 36220 KANGASALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Piia Joki-Erkkilä, piia@valttiratkaisut.fi tai 050 555 1880. Hakemukset: http://www.valttiratkaisut.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 36220 KANGASALA

Yritystiedot

Toiminimi Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Y-tunnus 2390986-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Operaattori Combi koneelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Valtti Henkilöstöratkaisut Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36220 - Kangasala , osoitteessa 36220 KANGASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa