Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Valtti Henkilöstöratkaisut on aidosti palveluhenkinen, ammattitaitoinen henkilöstöalan ratkaisujen tarjoaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus sekä rekrytointipalvelut sisältäen soveltuvuusarvioinnit hakijoille. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Yrityksemme tarjoaa tehokasta toteutusta mutta lämminhenkistä palvelua.

Asiakkaamme Carelina Oy on vuonna 2015 perustettu sosiaali- ja terveysalan yritys.

Carelina etsii Valtin kautta alastaan innostuneita hoitajia mukaan upeaan tiimiinsä. Tällä hetkellä suurin tarve on löytää hoitajia keikkatyöhön seniorien kotihoitoon. Lisäksi Carelinan palveluihin kuuluvat lasten kotihoito sekä yksityinen kätilötyö.

Hakijoilta odotamme ammatillisessa mielessä:

Soveltuvaa koulutusta kuten lähi- tai sairaanhoitajan/kätilön/terveydenhoitajan tutkintoa (myös opiskeluvaihe riittää, kunhan opintopisteet vastaavat vähintään lähihoitajan tutkintoa)
Tuoreita ensiapu- ja lääkehoidon koulutuksia/kursseja (ensiapu alle 3v, lääkehoito alle 5v.).

Persoonan puitteissa toivomme hakijoilta:

-Positiivista ja innostunutta mieltä
-Aitoa halua auttaa ja palvella ihmisiä
-Suurta ja lämmintä sydäntä hoitaa asiakkaita
-Heittäytymiskykyä, koska suuri osa tilauksista tulee saman päivän aikana, kun työvuoro toteutetaan.

Suurin osa työkohteista sijaitsee Tampereella, joten oma auto ei ole tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön, mutta siitä on ehdotonta hyötyä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7 ja 22 välille.

Mikäli haluat liittyä tähän aktiiviseen ja lämminhenkiseen tiimiin, täytäthän hakemuksesi kotisivujemme www.valttiratkaisut.fi kautta. Lisätiedot Mirkku Helasjoki, p. 050 555 0090.

Työnantaja: Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Sijainti: Eteläpuisto 2 C, 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Mirkku Helasjoki, p. 050 555 0090. Hakemukset: http://www.valttiratkaisut.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eteläpuisto 2 C, 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Y-tunnus 2390986-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähi-/sairaanhoitajan keikkatyö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Valtti Henkilöstöratkaisut Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Eteläpuisto 2 C, 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa