Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Valtti Henkilöstöratkaisut on aidosti palveluhenkinen, ammattitaitoinen henkilöstöalan ratkaisujen tarjoaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus sekä rekrytointipalvelut sisältäen soveltuvuusarvioinnit hakijoille. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Yrityksemme tarjoaa tehokasta toteutusta mutta lämminhenkistä palvelua.

Etsimme siivousalalla toimivalle asiakkaallemme kotisiivoojia pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät alkuun määräaikaisena 8 kk. Työtä on 25-37,5 h/vko. Työ on parityötä arkipäivisin pääsääntöisesti klo 07-16 välillä.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset kotisiivoukset pääsääntöisesti yksityiskodeissa.

Odotamme sinulta:

-Mielellään aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä
-Positiivista asennetta ja ammattiylpeyttä siivoustyötä kohtaan
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta
-Kykyä kommunikoida sujuvasti suomenkielellä
-Ehdotonta luotettavuutta

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan nuorekkaassa sekä energisessä työyhteisössä.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan työntekijöiden tes:n mukaan.

Hae työpaikkaa kotisivujemme www.valttiratkaisut.fi kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Piia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi.

Työnantaja: Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Sijainti: 33720 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Piia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi. Hakemukset: http://www.valttiratkaisut.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33720 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Y-tunnus 2390986-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, parityö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Valtti Henkilöstöratkaisut Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere , osoitteessa 33720 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa