Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Valtti Henkilöstöratkaisut on aidosti palveluhenkinen, ammattitaitoinen henkilöstöalan ratkaisujen tarjoaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus sekä rekrytointipalvelut sisältäen soveltuvuusarvioinnit hakijoille. Toimintamme kulmakiviä ovat luotettavuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Yrityksemme tarjoaa tehokasta toteutusta mutta lämminhenkistä palvelua.

Asiakkaamme on Lempäälässä sijaitseva täyden palvelun eristysliike. Yritys hoitaa lämmitys-, vesi- ja ilmastointieristyksiä kaikilla materiaaleilla ja pinnoitteilla sekä jäähdytysjärjestelmien solukumieristyksiä ammattitaidolla. Kohteet ovat niin pienet kuin suuremmatkin talotekniikan sekä teollisuuden saneeraus- ja uudiskohteet.

Nyt haemme asiakkaallemme Tampereelle

ERISTYSPELTISEPPÄÄ.

Hakemallamme henkilöllä on jo vankka ammattitaito eristyspeltisepän tehtävistä. Työtapasi ja asenteesi tulee olla ammattimaista sekä työn jälki moitteetonta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy laittamassa hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme, www.valttiratkaisut.fi (avoimet työpaikat) kautta. Lisätietoja saat soittamalla Annika Syrjäselle numeroon 050 555 0521.

Työnantaja: Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Sijainti: 33880 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Annika Syrjänen, 050 555 0521 Hakemukset: http://www.valttiratkaisut.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33880 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Valtti Henkilöstöratkaisut Ky Y-tunnus 2390986-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eristyspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Valtti Henkilöstöratkaisut Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33880 - Lempäälä , osoitteessa 33880 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa