Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus


Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. VM vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta, julkishallinnon kehittämisestä, sekä ohjaa tietohallinnon kehitystä sekä valtion- että kuntahallinnossa. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kunnallistalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen ja rahoituslaitosten toimintaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävän luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtiovarainministeriö, PL 28, 00023 Valtioneuvosto

Viran/tehtävän kuvaus:
Tehtävä on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu valtiovarain controller -toimintoon. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on työn luonne ja se täytetään ajalle 1.1.2017 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2022. Tehtävän täyttämisen ehtona on ENI CBC- ohjelmista saatu rahoitus.

Ylitarkastaja työskentelee valtiovarain controller -toiminnon tarkastusviranomaisyksikössä, joka hoitaa rakennerahastolainsäädännössä (7/2014) säädetyt kansallisten rakennerahasto-ohjelmien (erityisesti EAKR- ja ESR-rahastot) ja ulkorajan ylittävän yhteistyön laissa (657/2015, ENI CBC -ohjelmat) säädetyt tarkastusviranomaisen tehtävät sekä muut tarkastusviranomaisyksikölle osoitetut tehtävät.

Ylitarkastajan tehtäviin kuuluu erityisesti järjestelmätarkastusten ja hanketarkastusten suorittaminen rakennerahasto-ohjelmaan ja ENI CBC -ohjelmiin sekä tarkastuksiin liittyvä raportointi. Ylitarkastaja osallistuu myös tarkastusmenetelmien kehittämiseen, tarkastusviranomaisen hallinnollisiin tehtäviin sekä muihin tarkastusviranomaiselle kuuluvien tehtävien toteuttamiseen sekä muiden valtiovarain controller -toiminnolle kuuluvien asioiden valmisteluun.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Ylitarkastajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävän edellyttämä koulutus ja kokemus.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliselle hoitamiselle antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä tehtäväalan tuntemus.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan tilintarkastusmenetelmien, rakennerahastoihin liittyvän hankehallinnon sekä kansallisen ja EU-lainsäädännön tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja ja matkustusvalmiutta.

Suomen kielen erinomaisen ja ruotsin kielen tyydyttävän taidon lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi:
Kokemus tarkastustehtävistä, EU:n rakennerahastoista sekä EU-asioiden valmiste-lusta luetaan hakijalle eduksi.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Virkasuhteeseen liittyy neljän kuukauden koeaika.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuustason (11) ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella (kokonaispalkkaus 4746 euroa kuukaudessa).
Työnantaja: Valtiovarainministeriö Sijainti: 00023 Valtioneuvosto Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Sari Nousiainen
Tarkastusviranomaisyksikön päällikkö
Puhelin: 02955 30502
Sähköposti: sari.nousiainen@vm.fi

Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00023 Valtioneuvosto

Yritystiedot

Toiminimi Valtiovarainministeriö Y-tunnus 0245439-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Valtiovarainministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00023 - Helsinki , osoitteessa 00023 Valtioneuvosto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa