Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. VM vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta, julkishallinnon kehittämisestä, sekä ohjaa tietohallinnon kehitystä sekä valtion- että kuntahallinnossa. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kunnallistalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen ja rahoituslaitosten toimintaan.
Työpaikan tiedot: Valtiovarainministeriö PL 28 00023 Valtioneuvosto

TYÖTEHTÄVÄT
Tehtävä on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu valtiovarain controller -toimintoon. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on työn luonne ja se täytetään ajalle 1.1.2017 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2022. Tehtävän täyttämisen ehtona on ENI CBC- ohjelmista saatu rahoitus.

Ylitarkastaja työskentelee valtiovarain controller -toiminnon tarkastusviranomaisyksikössä, joka hoitaa rakennerahastolainsäädännössä (7/2014) säädetyt kansallisten rakennerahasto-ohjelmien (erityisesti EAKR- ja ESR-rahastot) ja ulkorajan ylittävän yhteistyön laissa (657/2015, ENI CBC -ohjelmat) säädetyt tarkastusviranomaisen tehtävät sekä muut tarkastusviranomaisyksikölle osoitetut tehtävät.

Ylitarkastajan tehtäviin kuuluu erityisesti järjestelmätarkastusten ja hanketarkastusten suorittaminen rakennerahasto-ohjelmaan ja ENI CBC -ohjelmiin sekä tarkastuksiin liittyvä raportointi. Ylitarkastaja osallistuu myös tarkastusmenetelmien kehittämiseen, tarkastusviranomaisen hallinnollisiin tehtäviin sekä muihin tarkastusviranomaiselle kuuluvien tehtävien toteuttamiseen sekä muiden valtiovarain controller -toiminnolle kuuluvien asioiden valmisteluun.

VAATIMUKSET
Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliselle hoitamiselle antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä tehtäväalan tuntemus.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan tilintarkastusmenetelmien, rakennerahastoihin liittyvän hankehallinnon sekä kansallisen ja EU-lainsäädännön tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja ja matkustusvalmiutta.

Suomen kielen erinomaisen ja ruotsin kielen tyydyttävän taidon lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Kokemus tarkastustehtävistä, EU:n rakennerahastoista sekä EU-asioiden valmiste-lusta luetaan hakijalle eduksi.

Ylitarkastajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävän edellyttämä koulutus ja kokemus.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuustason (11) ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella (kokonaispalkkaus 4746 euroa kuukaudessa).

Tehtävän luonne.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Virkasuhteeseen liittyy neljän kuukauden koeaika.
Viitenumero: 28-813-2016

Web-osoite: http://www.vm.fi Työnantaja: Valtiovarainministeriö Sijainti: 00023 VALTIONEUVOSTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Sari Nousiainen, Tarkastusviranomaisyksikön päällikkö, 02955 30502, sari.nousiainen@vm.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c80be828-e261-4ba8-8be1-e143cb0d2da0 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Valtiovarainministeriö PL 28 00023 Valtioneuvosto Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00023 VALTIONEUVOSTO

Yritystiedot

Toiminimi Valtiovarainministeriö Y-tunnus 0245439-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Valtiovarainministeriö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00023 - Helsinki , osoitteessa 00023 VALTIONEUVOSTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa