Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Daycare Manager (Teacher), Garden City Playschool

Pilke Päiväkodit Oy

02110 - Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Valtiovarainministeriö toimii hallituksen talous-, finanssi- ja veropolitiikan valmistelijana. Ministeriö vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta, valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta, julkishallinnon kehittämisestä sekä kuntahallinnon lainsäädännön ja kunnallistalouden kehittämisestä.
Työpaikan tiedot: Valtiovarainministeriö PL 28 00023 Valtioneuvosto

TYÖTEHTÄVÄT
Analyytikko työskentelee ministeriön henkilöstö- ja hallintopolitiikka-osaston työnantajayksikössä.

Henkilöstö- ja hallintopolitiikkaosasto, joka toimii myös Valtion työmarkkinalaitoksena (VTML), vastaa mm. valtioyhteisön työnantajapolitiikasta, henkilöstövoimavarojen johtamisesta, hallinnon kehittämisestä sekä hallintopolitiikan valmistelusta ja toimeenpanosta. Sen tehtävänä on edistää valtion kilpailukykyä työnantajana ja tukea virastoja työnantajatoiminnassa. Se edustaa valtiotyönantajaa keskustason työmarkkinaneuvotteluissa ja valmistelee asiat, jotka koskevat valtiotyönantajan edunvalvontaa tulo- ja työmarkkinapolitiikassa sekä työelämään liittyvässä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa.

Analyytikon tehtäviin kuuluu valtion tuottavuushankkeiden ja konsernimallintamisen tietopohjaan liittyvän informaation jalostaminen, henkilöstön tilaa koskevien selvitysten ja tilastojen laatiminen sekä valtiotyönantajan neuvottelu- ja sopimustoimintaan liittyvään laskentatyöhön ja työnantajan henkilöstötiedon kehittämiseen osallistuminen.

VAATIMUKSET
Parhaimmat valmiudet viran menestykselliselle hoitamiselle antavat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään 1-2 vuoden kokemus tilastollisesta laskenta- ja selvitystyöstä. Tehtävien hoidossa tarvitaan tilastolliseen tutkimukseen liittyvien menetelmien, työkalujen (erityisesti SPSS) ja tietokantojen sekä toimisto-ohjelmien (erityisesti Excel) hyvää hallintaa.

Hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot, analyyttisyys, ratkaisukeskeisyys, aktiivisuus ja valmiudet itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä uusien tehtävien nopeaan omaksumiseen ovat tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Hakijalle luetaan eduksi kokemus valtionhallinnosta sekä hyvä perehtyneisyys palkka- ja muihin työnantajatilastoihin, Valtion palkka-analyysiin (VPL), työnantajan henkilöstötietojärjestelmään (Tahti) sekä Cognos-välineisiin.

Suomen kielen erinomaisen ja ruotsin kielen tyydyttävän suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Analyytikon kelpoisuusvaatimuksena on tehtävän edellyttämä koulutus ja kokemus.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuustason (10) ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella (kokonaispalkka 3874-3989 euroa kuukaudessa).

Tai mahdollisimman pian.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Virkaan liittyy kuuden kuukauden koeaika.
Viitenumero: 28-781-2016

Web-osoite: http://www.vm.fi Työnantaja: Valtiovarainministeriö Sijainti: 00023 VALTIONEUVOSTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Tai mahdollisimman pian. Yhteystiedot: Seija Petrow, Neuvottelujohtaja, 02955 30100, seija.petrow@vm.fi Mika Happonen, Neuvotteleva virkamies, 02955 30272, mika.happonen@vm.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=013b792e-7407-4a6e-be75-5bcb1058e267 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Valtiovarainministeriö PL 28 00023 Valtioneuvosto Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00023 VALTIONEUVOSTO

Yritystiedot

Toiminimi Valtiovarainministeriö Y-tunnus 0245439-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Analyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Valtiovarainministeriö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00023 - Helsinki , osoitteessa 00023 VALTIONEUVOSTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa