Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta ja kehittää ja ylläpitää tarpeen mukaiset ja yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle. Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen. Valtorissa työskentelee 1100 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea. Päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Aloitus sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15

Viran/tehtävän kuvaus:
Tietoturva-asiantuntijan tehtävä sijoittuu TUVE-yksikköön.

Valtorin TUVE yksikön tietoturva-asiantuntijan pääasialliset työtehtävät liittyvät kyberturvallisuuden havainnointia ja palautumista edistävän kyvykkyyden ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Työtehtävien painopiste on kyberturvallisuuden osakokonaisuuksissa. Tehtävässä varmistetaan, että eri tietolähteistä syntyvään tietoon voidaan reagoida (mm. lokitulkinnat, haavoittuvuuskoordinointi, viestintä ja tiedonvaihto) sekä tietoturvallisuuteen liittyvää riskienhallintaa voidaan toteuttaa (mm. hallinnolliset selvitykset sekä sisäinen kontrollitoiminto).

Tehtävässä osallistutaan tarkastusten ja katselmointien toteuttamiseen asiakasrajapinnassa sekä jatkuvuus- ja varautumistyöhön. Osana jatkuvuus- ja varautumistyötä tehtävässä toteutetaan TUVE-yksikön sisäisen jatkuvuus- ja varautumistoimintaan liittyvän harjoitustoiminnan koordinointi sekä osallistutaan SOC (Security Operations Center) -toiminnan kehittämiseen. Lisäksi asiantuntija osallistuu asiakkaalle tuotettavien ICT-ratkaisuiden tietoturvallisuuden hallintaan sekä palveluiden vaatimuksen mukaisuuden varmistamiseen.

Tietoturva-asiantuntijan vastuulla on toimia kehitystehtävissä, hankkeissa ja projekteissa tietoturva-asiantuntijan roolissa. Asiantuntija laatii lisäksi toteutus- ja tarkastussuunnitelmia tietoturvallisuuspäällikön, tuotepäälliköiden sekä arkkitehdin tukena. Tehtävissä tarvitaan oman osaamisalueen erinomaista hallintaa (kyberturvallisuus), sekä erittäin laajojen teknisten kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Tehtävässä tarvittava osaaminen ja erityistaidot ovat vaikeasti korvattavissa.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään ei ole laissa säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Soveltuvaa ICT-alan koulutusta (esim. AMK insinööri) tai korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kokemusta tieto- tai kyberturvallisuuden osa-alueista etenkin kyberturvallisuusharjoituksista, Security operation Center (SoC) - ja Network operation Center (Noc) toiminnoista sekä palvelun ja -poikkeamienhallinnan prosesseista, arkkitehtuuri- ja suunnittelukokemusta sekä hyvää dokumentointiosaamista. Luemme eduksi:
ICT-alan sertifikaatit (esim. CISA, CISP, GIAC), valtionhallinnon ohjeistuksien sekä auditointikriteeristöjen (VAHTI, KATAKRI) hyvä tuntemus ja kyky niiden jalkauttamiseen äivittäiseen toimintaan, kokemus salausmenetelmistä sekä projektityöstä. Ja hyvä englannin kielitaito.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän sijoituspaikka on Rovaniemi.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Palkkauksen peruste:
Euromääräinen palkka on 3900 - 4200 €/kk pätevyyden mukaan.
Edut:
Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki.

Työnantaja: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Sami Lehmusvuo
Tuotantopäällikkö
Puhelin: +358 29 548 7354

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f5c7fc0-2657-4f34-9850-514344f5d664 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Y-tunnus 2574261-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietoturva-asiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa