Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta ja kehittää ja ylläpitää tarpeen mukaiset ja yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle. Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen. Valtorissa työskentelee 1100 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea. Päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tietoturva-asiantuntijan tehtävä sijoittuu TUVE-yksikköön.

Valtorin TUVE yksikön tietoturva-asiantuntijan pääasialliset työtehtävät liittyvät kyberturvallisuuden havainnointia ja palautumista edistävän kyvykkyyden ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Työtehtävien painopiste on kyberturvallisuuden osakokonaisuuksissa. Tehtävässä varmistetaan, että eri tietolähteistä syntyvään tietoon voidaan reagoida (mm. lokitulkinnat, haavoittuvuuskoordinointi, viestintä ja tiedonvaihto) sekä tietoturvallisuuteen liittyvää riskienhallintaa voidaan toteuttaa (mm. hallinnolliset selvitykset sekä sisäinen kontrollitoiminto).

Tehtävässä osallistutaan tarkastusten ja katselmointien toteuttamiseen asiakasrajapinnassa sekä jatkuvuus- ja varautumistyöhön. Osana jatkuvuus- ja varautumistyötä tehtävässä toteutetaan TUVE-yksikön sisäisen jatkuvuus- ja varautumistoimintaan liittyvän harjoitustoiminnan koordinointi sekä osallistutaan SOC (Security Operations Center) -toiminnan kehittämiseen. Lisäksi asiantuntija osallistuu asiakkaalle tuotettavien ICT-ratkaisuiden tietoturvallisuuden hallintaan sekä palveluiden vaatimuksen mukaisuuden varmistamiseen.

Tietoturva-asiantuntijan vastuulla on toimia kehitystehtävissä, hankkeissa ja projekteissa tietoturva-asiantuntijan roolissa. Asiantuntija laatii lisäksi toteutus- ja tarkastussuunnitelmia tietoturvallisuuspäällikön, tuotepäälliköiden sekä arkkitehdin tukena. Tehtävissä tarvitaan oman osaamisalueen erinomaista hallintaa (kyberturvallisuus), sekä erittäin laajojen teknisten kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Tehtävässä tarvittava osaaminen ja erityistaidot ovat vaikeasti korvattavissa.

VAATIMUKSET
Soveltuvaa ICT-alan koulutusta (esim. AMK insinööri) tai korkeakoulututkintoa sekä vahvaa kokemusta tieto- tai kyberturvallisuuden osa-alueista etenkin kyberturvallisuusharjoituksista, Security operation Center (SoC) - ja Network operation Center (Noc) toiminnoista sekä palvelun ja -poikkeamienhallinnan prosesseista, arkkitehtuuri- ja suunnittelukokemusta sekä hyvää dokumentointiosaamista.
ICT-alan sertifikaatit (esim. CISA, CISP, GIAC), valtionhallinnon ohjeistuksien sekä auditointikriteeristöjen (VAHTI, KATAKRI) hyvä tuntemus ja kyky niiden jalkauttamiseen äivittäiseen toimintaan, kokemus salausmenetelmistä sekä projektityöstä. Ja hyvä englannin kielitaito.
Tehtävään ei ole laissa säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Euromääräinen palkka on 3900 - 4200 €/kk pätevyyden mukaan.
Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki.

Aloitus sopimuksen mukaan.
Virastotyöaika
Vakinainen.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävän sijoituspaikka on Rovaniemi.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Viitenumero: 28-593-2016

Web-osoite: http://www.valtori.fi Työnantaja: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Sijainti: 96400 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Aloitus sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Sami Lehmusvuo, Tuotantopäällikkö, +358 29 548 7354 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f5c7fc0-2657-4f34-9850-514344f5d664 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori, TUVE-yksikkö PL 56 96301 Rovaniemi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96400 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Y-tunnus 2574261-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietoturva-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96400 - Rovaniemi , osoitteessa 96400 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa