Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta ja kehittää ja ylläpitää tarpeen mukaiset ja yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle. Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen. Valtorissa työskentelee 1100 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea. Päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tietoliikenneasiantuntijan tehtävä sijoittuu Valtorin TUVE-yksikköön.

Tietoliikenneasiantuntijan tehtävänä on toimia tuotantotiimin asiantuntijana. Asiantuntija toimii tuotantotiimissä tietoliikenneratkaisujen asiantuntijana sekä osallistuu tuotantotiimin jäsenenä turvallisuusviranomaisten turvallisuusverkkojen ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtävät sisältävät lisäksi vaativaan tietoliikenteeseen liittyvää suunnittelua, kehitystä ja ongelmanratkaisua sekä ohjeistusta.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijalta soveltuvaa IT -alan koulutusta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sitoutuneisuutta tulokselliseen ja tunnolliseen työskentelyyn, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä määrätietoista otetta työtehtävien hoitamisessa. Osaamisen ja kokemuksen kautta on mahdollista osallistua myös tietoliikennevarallaoloon.
Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Euromääräinen palkka 3600 - 4100 €kk pätevyyden mukaan.
Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki.

Tehtävän aloitus voidaan sopia myös erikseen.
Vakinainen.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki, mutta huomioidaan myös työnhakijan toive.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Viitenumero: 28-652-2016

Web-osoite: http://www.valtori.fi Työnantaja: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Sijainti: 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Tehtävän aloitus voidaan sopia myös erik Yhteystiedot: Matti Tähtinen, Tuotantopäällikkö, +358 29 548 7705 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d464726f-f56c-4f4f-b95b-f46bab7a0822 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori, TUVE-yksikkö PL 56 96301 Rovaniemi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Y-tunnus 2574261-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietoliikenneasiantuntija (Helsinki), on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki , osoitteessa 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa