Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus


Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta ja kehittää ja ylläpitää tarpeen mukaiset ja yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle. Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen. Valtorissa työskentelee 1100 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea. Päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, Tehtävän aloitus voidaan sopia myös erikseen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15

Viran/tehtävän kuvaus:
Järjestelmäasiantuntijan tehtävä sijoittuu Valtorin TUVE-yksikköön.

Middleware palveluiden vastuualueina ovat tietokantoihin, sovelluspalvelimiin, kuormanjakoon, käyttäjä- ja pääsynhallintaan, Turvaväylä integraatiohin ja projekteihin liittyvät tehtävät. Middleware palvelu tuottaa palveluita kaikille TUVE-palveluiden asiakkaille ja lähes kaikkiin TUVE-palveluiden ylläpitämiin ja kehittämiin järjestelmiin.

Päätehtävänäsi ovat palvelun vastuulla olevien sovelluspalvelimien asennuksiin ja hallintaan liittyvät asiantuntija-, ylläpito ja kehitystehtävät. Tehtävään liittyy varallaoloa.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sitoutuneisuutta tulokselliseen ja tunnolliseen työskentelyyn, hyvää paineensieto - ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, kykyä järjestelmälliseen dokumentointiin ja käytännössä osoitettua ongelmanratkaisutaitoa sekä määrätietoista otetta työtehtävien hoitamisessa. Hakijalla tulee olla myös osaamista ja kykyä vahvaan toimittajien sekä TUVE-palveluiden sisäisen työn ohjaamiseen. Luemme eduksi:
Tehtävien menestyksellistä hoitamista edesauttaa soveltuva IT-alan koulutus, vahva sovelluspalvelin osaaminen mm. Oracle, Oracle WLS, Oracle Siebel ja MS IIS sekä myös mahdollinen tietokantaosaaminen DB2, MS SQL Server ja/tai Postgre tuotteista luetaan eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän sijoituspaikka on Rovaniemi tai Helsinki.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
.
Edut:
Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki.

Työnantaja: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Sirkka-Liisa Korhonen
Tuotantopäällikkö
Puhelin: +358 29 548 7476

Haluatko tietää työpaikan sijainnin http://maps.google.fi/?hl=fi&q=">tässä

Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Y-tunnus 2574261-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija (Rovaniemi tai Helsinki), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa