Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta ja kehittää ja ylläpitää tarpeen mukaiset ja yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle. Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen. Valtorissa työskentelee 1100 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea. Päätoimipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

TYÖTEHTÄVÄT
Järjestelmäasiantuntijan tehtävä sijoittuu Valtorin TUVE-yksikköön.

Middleware palveluiden vastuualueina ovat tietokantoihin, sovelluspalvelimiin, kuormanjakoon, käyttäjä- ja pääsynhallintaan, Turvaväylä integraatiohin ja projekteihin liittyvät tehtävät. Middleware palvelu tuottaa palveluita kaikille TUVE-palveluiden asiakkaille ja lähes kaikkiin TUVE-palveluiden ylläpitämiin ja kehittämiin järjestelmiin.

Päätehtävänäsi ovat palvelun vastuulla olevien sovelluspalvelimien asennuksiin ja hallintaan liittyvät asiantuntija-, ylläpito ja kehitystehtävät. Tehtävään liittyy varallaoloa.

VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sitoutuneisuutta tulokselliseen ja tunnolliseen työskentelyyn, hyvää paineensieto - ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, kykyä järjestelmälliseen dokumentointiin ja käytännössä osoitettua ongelmanratkaisutaitoa sekä määrätietoista otetta työtehtävien hoitamisessa. Hakijalla tulee olla myös osaamista ja kykyä vahvaan toimittajien sekä TUVE-palveluiden sisäisen työn ohjaamiseen.
Tehtävien menestyksellistä hoitamista edesauttaa soveltuva IT-alan koulutus, vahva sovelluspalvelin osaaminen mm. Oracle, Oracle WLS, Oracle Siebel ja MS IIS sekä myös mahdollinen tietokantaosaaminen DB2, MS SQL Server ja/tai Postgre tuotteista luetaan eduksi.
Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

.
Lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurituki.

Tehtävän aloitus voidaan sopia myös erikseen.
Vakinainen.
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Tehtävän sijoituspaikka on Rovaniemi tai Helsinki.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.
Viitenumero: 28-807-2016

Web-osoite: http://www.valtori.fi Työnantaja: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Sijainti: 96400 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Tehtävän aloitus voidaan sopia myös erik Yhteystiedot: Sirkka-Liisa Korhonen, Tuotantopäällikkö, +358 29 548 7476 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=356ad97f-0c57-4968-afdb-fa586fae3778 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori, TUVE-yksikkö PL 56 96301 Rovaniemi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96400 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Y-tunnus 2574261-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija (Rovaniemi tai Helsinki), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96400 - Rovaniemi , osoitteessa 96400 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa