Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kotorannan tehostetun palveluasumisen yksikköön ikääntyneiden hoitotyöstä innostunutta sairaanhoitajaa. Kotorannan palvelutalo tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa. Koko Valtimon kunnan avopalveluiden kotipalvelussa ja palveluasumisessa työskentelee noin 50 henkilöä. Sairaanhoitaja vastaa yhdessä vastaavan sairaanhoitajan kanssa kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä, lääkehoidosta sekä hoitotyön ja kodinhoidollisten tehtävien suunnittelusta ja kehittämisestä. Arvostamme kokemusta hoito- ja vanhustyöstä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Valtimo hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valtimon kunta Y-tunnus 0207709-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Valtimon kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Valtimo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus