Banner Feel Vegas Club Kuopio

Työpaikkakuvaus

Minkälainen homma?

Feel Vegas Club rantautuu myös Kuopioon tammikuussa 2017 ja nyt etsimme joukkoomme

erinomaisella palveluasenteella varustettuja, oppimishaluisia asiakaspalvelijoita!

 

Feel Vegas Clubit ovat Raha-automaattiyhdistyksen täysin uudenlaisia viihdeklubeja, joiden tarjontaan kuuluvat rahapeli-, ravintola-, ja tapahtumaviihdepalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme modernin ja elämyksellisen tavan viettää laatuaikaa uniikissa ympäristössä, hyvässä seurassa.

Minäkö?

Etsimämme henkilö on valovoimainen persoona, ja muun muassa seuraavia asioita:

Sosiaalinen
Clubilla töissä parhaiten menestyy sosiaalinen, sanavalmis ja huumorintajuinen tyyppi, jolla on hymy herkässä ja pilkettä silmäkulmassa. Reippaudella pääsee pitkälle ja otat rohkeasti kontaktia uusiin ihmisiin. Osaat keskustella asiakkaiden kanssa ja sopeudut luontevasti erilaisiin palvelutilanteisiin. Pelinhoitaja kohtaa työssään paljon erilaisia ihmisiä, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja käytöstavat. Synnynnäisenä joukkuepelaajana annat kaikkesi tiimisi vuoksi, mutta tarvittaessa venyt myös loistaviin yksilösuorituksiin viedäksesi tavoitteet maaliin asti.

Kielitaitoinen
Kommunikoit palvelutilanteissa sujuvasti sekä suomen- että englannin kielellä. Muilla kielillä small talkin hallitseminen luetaan eduksesi.

Kehittymishaluinen
Teemu Selänne on todennut, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Arvostamme henkilöstömme motivaatiota kehittymiseen omassa työssään, halua edetä urallaan ja ammattiylpeyttä.

Oma mukava itsensä
Työpaikka on tekijöidensä näköinen. Siksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki "rahislaiset" ovat sosiaalisia ja helposti lähestyttäviä tyyppejä, joiden kanssa on helppo työskennellä kiireenkin keskellä.

Huom. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa ja normaalia värinäköä. Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot luotettavuuden arvioimiseksi.

Oikeesti?

Kyllä! Meillä Rahiksella jengi oikeasti tykkää työstään ja fiilistelee muun muassa Instagramissa #feelvegas -ja #munrahis -kuvilla. Työntekijöidemme uratarinoita löydät täältä.

Mikäli rahapelien maailma on sinulle vieras, niin ei hätää; koulutamme kaikki uudet työntekijät tehtävään alusta alkaen!

Lyhyesti ja ytimekkäästi:

Missä? Kirjastokatu 10, 70100 Kuopio
Työskentelyajat? Klo 10 - 04 välillä; ilta- ja viikonloppupainotteisesti
Tuntimäärä? Osa-aikaisesti sopimuksen mukaan 15–30h/ viikko (vakituinen työsopimus)
Milloin? Koulutukset alkavat 18.11.2016 (sekä ilta- että päiväryhmiä)
Tuliko sinulle jotain kysyttävää? Annan tehtävästä mielelläni lisätietoja tiistaina 25.10. klo 11 - 12 ja torstaina 27.10. klo 13 - 14:

Mirva Haapalainen, rekrytointivastaava puh. 09 4370 2536

Hae mukaan huippujengiin 30.10. mennessä!

Haastattelut tehtävään järjestämme Kuopiossa 1. - 3.11.2016. Haastatteluihin valituille henkilöille ilmoitamme tarkemman ajankohdan erikseen.

#feelvegas - It's a state of mind

P.s. Feel Vegas! Hyppää Clubin tunnelmiin: https://www.youtube.com/watch?v=-jH3wq_0ZvA !

Työnantaja: Feel Vegas Club Kuopio Sijainti: Kirjastokatu 10, Kuopio, Suomi Hakemukset: https://www2.ray.fi/fi/valovoimaisia-asiakaspalvelijoita Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirjastokatu 10, Kuopio, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi RAY Raha-automaattiyhdistys

Tämä työpaikka, Valovoimaisia asiakaspalvelijoita, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Feel Vegas Club Kuopio. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Kirjastokatu 10, Kuopio, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .