Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Minkälainen homma? Feel Vegas Club rantautuu myös Kuopioon tammikuussa 2017 ja nyt etsimme joukkoomme erinomaisella palveluasenteella varustettuja, oppimishaluisia asiakaspalvelijoita! Feel Vegas Clubit ovat Raha-automaattiyhdistyksen täysin uudenlaisia viihdeklubeja, joiden tarjontaan kuuluvat rahapeli-, ravintola-, ja tapahtumaviihdepalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme modernin ja elämyksellisen tavan viettää laatuaikaa uniikissa ympäristössä, hyvässä seurassa. Minäkö? Etsimämme henkilö on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Juankoski myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Lapinlahti myyjät ja kassahenkilöt Leppävirta myyjät ja kassahenkilöt Maaninka myyjät ja kassahenkilöt Rautavaara myyjät ja kassahenkilöt Siilinjärvi myyjät ja kassahenkilöt Suonenjoki myyjät ja kassahenkilöt Tervo myyjät ja kassahenkilöt Tuusniemi asiakasneuvonta Juankoski asiakasneuvonta Kuopio asiakasneuvonta Lapinlahti asiakasneuvonta Leppävirta asiakasneuvonta Maaninka asiakasneuvonta Rautavaara asiakasneuvonta Siilinjärvi asiakasneuvonta Suonenjoki asiakasneuvonta Tervo asiakasneuvonta Tuusniemi myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi RAY Raha-automaattiyhdistys

Tämä työpaikka, Valovoimaisia asiakaspalvelijoita, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Feel Vegas Club Kuopio. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus