Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Minkälainen homma?

Feel Vegas Club rantautuu myös Kuopioon tammikuussa 2017 ja nyt etsimme joukkoomme erinomaisella palveluasenteella varustettuja, oppimishaluisia asiakaspalvelijoita!

Feel Vegas Clubit ovat Raha-automaattiyhdistyksen täysin uudenlaisia viihdeklubeja, joiden tarjontaan kuuluvat rahapeli-, ravintola-, ja tapahtumaviihdepalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme modernin ja elämyksellisen tavan viettää laatuaikaa uniikissa ympäristössä, hyvässä seurassa.

Minäkö?

Etsimämme henkilö on valovoimainen persoona, ja muun muassa seuraavia asioita:

Sosiaalinen
Clubilla töissä parhaiten menestyy sosiaalinen, sanavalmis ja huumorintajuinen tyyppi, jolla on hymy herkässä ja pilkettä silmäkulmassa. Reippaudella pääsee pitkälle ja otat rohkeasti kontaktia uusiin ihmisiin. Osaat keskustella asiakkaiden kanssa ja sopeudut luontevasti erilaisiin palvelutilanteisiin. Pelinhoitaja kohtaa työssään paljon erilaisia ihmisiä, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja käytöstavat. Synnynnäisenä joukkuepelaajana annat kaikkesi tiimisi vuoksi, mutta tarvittaessa venyt myös loistaviin yksilösuorituksiin viedäksesi tavoitteet maaliin asti.

Kielitaitoinen
Kommunikoit palvelutilanteissa sujuvasti sekä suomen- että englannin kielellä. Muilla kielillä small talkin hallitseminen luetaan eduksesi.

Kehittymishaluinen
Teemu Selänne on todennut, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Arvostamme henkilöstömme motivaatiota kehittymiseen omassa työssään, halua edetä urallaan ja ammattiylpeyttä.

Oma mukava itsensä
Työpaikka on tekijöidensä näköinen. Siksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että kaikki "rahislaiset" ovat sosiaalisia ja helposti lähestyttäviä tyyppejä, joiden kanssa on helppo työskennellä kiireenkin keskellä.

Huom. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, nuhteetonta taustaa ja normaalia värinäköä. Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot luotettavuuden arvioimiseksi.

Oikeesti?

Kyllä! Meillä Rahiksella jengi oikeasti tykkää työstään ja fiilistelee muun muassa Instagramissa #feelvegas -ja #munrahis -kuvilla. Työntekijöidemme uratarinoita löydät täältä.

Mikäli rahapelien maailma on sinulle vieras, niin ei hätää; koulutamme kaikki uudet työntekijät tehtävään alusta alkaen!

Lyhyesti ja ytimekkäästi:

Missä? Kirjastokatu 10, 70100 Kuopio
Työskentelyajat? Klo 10 - 04 välillä; ilta- ja viikonloppupainotteisesti
Tuntimäärä? Osa-aikaisesti sopimuksen mukaan 15-30h/ viikko (vakituinen työsopimus)
Milloin? Koulutukset alkavat 21.11.2016 (sekä ilta- että päiväryhmiä)

Tuliko sinulle jotain kysyttävää? Annan tehtävästä mielelläni lisätietoja tiistaina 25.10. klo 10 - 11 ja torstaina klo 13 - 14:

Mirva Haapalainen, rekrytointivastaava puh. 09 4370 2536

Hae mukaan huippujengiin 30.10. mennessä!

Haastattelut tehtävään järjestämme Kuopiossa 1. - 3.11.2016. Haastatteluihin valituille henkilöille ilmoitamme tarkemman ajankohdan erikseen.

#feelvegas - It's a state of mind

P.s. Feel Vegas! Hyppää Clubin tunnelmiin: https://www.youtube.com/watch?v=-jH3wq_0ZvA !

Web-osoite: http://www.ray.fi Työnantaja: Raha-Automaattiyhdistys (RAY) Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 21.11.2016, 21.11.2016 Yhteystiedot: www.ray.fi/tyopaikat Hakemukset: https://ray.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2390 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valovoimaisia asiakaspalvelijoita Feel Vegas Kuopi, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Raha-Automaattiyhdistys (RAY). Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa