Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tehtävän kuvaus:

Sellu ja energia -liiketoimintalinjan Puun- ja sellunkäsittely -yksikköön kuuluva Sellunkuivausteknologiatiimi kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden kuivausosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektit laajuuksineen vaihtelevat yleensä uusien kokonaisten laitosten avaimet käteen toimituksien, vanhojen laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien välillä. Arkkileikkurin suunnitteluryhmä vastaa sellunkuivauskoneen arkkileikkureiden suunnittelusta, toimituksista ja kehityksestä.

Haemme matkustushalukasta suunnitteluinsinööriä Sellunkuivausteknologian arkkileikkuriryhmään. Haettavan suunnitteluinsinöörin tehtävät tulevat painottumaan arkkileikkureiden suunnitteluun, käyttöönottoon ja ongelman ratkaisuun. Lisäksi tehtäviin kuuluu esikokoonpanojen valvontaa, tuotekehitystä ja alihankkijaverkoston valvontaa.

Edellytykset:

Suunnitteluinsinöörin tehtävien hoitaminen edellyttää:
- Koneinsinöörin (DI/AMK) tai vastaavat tiedot. Sellu-, kartonki- tai paperikonelinjojen laitetuntemus on eduksi.
- 3D-suunnitteluohjelmistojen hallintaa (Catia, SolidWorks), lisäksi edellytämme AutoCad osaamista.
- MS office ohjelmien hallintaa.
- Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, espanja/portugali on eduksi.
- Matkustusvalmiutta.
- Hyvää yhteistyökykyä ja aktiivista asennetta.
- Uteliasta luonnetta erilaisiin teknisiin ratkaisuihin ja niiden soveltamista käytäntöön.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antavat arkkileikkurin suunnittelupäällikkö, Heikki Roihupalo, p. 040-523 6649, heikki.roihupalo@valmet.com ja kuivauskoneyksikön teknologiavastaava, Janne Suonperä, p. 040-527 9459, janne.suonpera@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 6.11.2016. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Web-osoite: http://www.valmet.com Työnantaja: Valmet Oyj Sijainti: Sammontie 5, 28400 ULVILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovitaan erikseen Yhteystiedot: Heikki Roihupalo, p. 040-523 6649, heikki.roihupalo@valmet.com ja Janne Suonperä, p. 040-527 9459, janne.suonpera@valmet.com Hakemukset: https://careers.fi/valmet/add_application.cgi?language=fin&job_id=1945 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sammontie 5, 28400 ULVILA

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Oyj Y-tunnus 2553019-8 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

-14 182 024 € 7 %

Henkilöstö

84 3
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluinsinööri - Arkkileikkuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ulvila , osoitteessa Sammontie 5, 28400 ULVILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa