Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tehtävän kuvaus:

Haemme henkilöä Lead Engineer tehtävään Valmet Technologies Oy:n Sellu ja energia -liiketoiminnan Engineering-organisaatioon Civil, structural ja architectural (CSA) osastolle. Osasto vastaa kansainvälisesti kattilalaitosten rakennusosuuksien toimituksista sekä myynti- että toteutusvaiheissa.

Myyntivaiheessa tulet tekemään työselitykset ja kustannusarviot sekä osallistut neuvotteluihin loppuasiakkaiden, alihankkijoiden ja oman myyntitiimin kanssa.

Projektien toteutusvaiheessa tehtävänäsi on johtaa rakennusosuuden toteutusta yhdessä suunnittelutoimistojen ja alihankkijoiden kanssa. Hankintoja varten laadit hankintapakettien teknisen aineiston ja osallistut urakoitsijoiden valintaan.

Informaation kulun varmistaminen eri Valmetin osapuolien välillä on tärkeä osa tehtäväkenttääsi erityisesti silloin, kun puhutaan globaaleista Multi Unit projekteista.

Kilpailukyvyn säilyttäminen ja varmistuminen siitä, että työsuoritukset tehdään budjettia ja aikataulua noudattaen ovat tärkeä osa osaamistasi. Riippuen kokemuksestasi tehtävävalinta voidaan tehdä joko myynti- tai toteutuspuolelle.

Edellytykset:

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä aiempaa kokemusta kansainvälisten projektien johtamisesta.
Koska työkielemme on pääasiassa englanti, tulet toimeen sillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Ari Mäkitalo +358 40 830 4434, ari.makitalo@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.10.2016. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Web-osoite: http://www.valmet.com Työnantaja: Valmet Oyj Sijainti: Lentokentänkatu 11, 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ari Mäkitalo +358 40 830 4434, ari.makitalo@valmet.com Hakemukset: https://careers.fi/valmet/add_application.cgi?language=fin&job_id=1947 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lentokentänkatu 11, 33900 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Oyj Y-tunnus 2553019-8 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

-14 182 024 € 7 %

Henkilöstö

84 3
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lead Engineer, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Lentokentänkatu 11, 33900 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa