Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävän kuvaus: Haemme Paperit-liiketoimintalinjan Project Operations -toimintoon paperikoneen leikkurille käyttöönottoinsinööriä vastaamaan käyntiinajotehtävistä toteutusprojekteissa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Järvenpää, mutta myös Jyväskylä ja Raisio voidaan ottaa huomioon. Päätehtäviisi kuuluu - antaa asiakkaalle koulutusta koneen käyttöönottovaiheessa - toimia asiantuntijana koneen käynnistysten yhteydessä - toimia käynnistyshenkilöstön tukena koneen viritysvaiheessa - valmistaa esitysaineisto käyttö- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Oyj Y-tunnus 2553019-8 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöönottoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus