Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tehtävän kuvaus:

Haemme Paperit-liiketoimintalinjan Project Operations -toimintoon paperikoneen leikkurille käyttöönottoinsinööriä vastaamaan käyntiinajotehtävistä toteutusprojekteissa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Järvenpää, mutta myös Jyväskylä ja Raisio voidaan ottaa huomioon.

Päätehtäviisi kuuluu
- antaa asiakkaalle koulutusta koneen käyttöönottovaiheessa
- toimia asiantuntijana koneen käynnistysten yhteydessä
- toimia käynnistyshenkilöstön tukena koneen viritysvaiheessa
- valmistaa esitysaineisto käyttö- ja huolto-ohjeista ja koulutusmateriaalista, laatia ajoparametri sekä raportoida
- toimia tarpeen mukaan verstastarkistuksen tukena

Käyttöönottoinsinöörit työskentelevät suuren osan ajastaan eri asiakastehtailla ympäri maailmaa, joten viestintä ja verkostoituminen on tärkeä osa toimenkuvaasi.

Edellytykset:

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto. Arvostamme myös työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttäsi käyttöönottotehtävien suorittamiseen.

Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito on eduksi. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot ja pystyt työskentelemään paineen alla vaihtelevissa ja haastavissakin olosuhteissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ( 150 päivää / vuosi).

Valmet Järvenpää on savuton työpaikka.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Project Operations -toiminnossa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi suuren kansainvälisen yrityksen palveluksessa.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin klo 12-15 Sampsa Suni, Manager, Start-ups, p. +358 50 573 7344, sampsa.suni@valmet.com.

Hae paikkaa täyttämällä oheinen hakulomake ja liitä mukaan CV:si 30.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.valmet.com Työnantaja: Valmet Oyj Sijainti: Wärtsilänkatu 100, 04400 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin klo 12-15 Sampsa Suni, Manager, Start-ups, p. +358 50 573 7344, sampsa.suni@valmet.com. Hakemukset: https://careers.fi/valmet/add_application.cgi?language=fin&job_id=1935 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Wärtsilänkatu 100, 04400 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Oyj Y-tunnus 2553019-8 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

-14 182 024 € 7 %

Henkilöstö

84 3
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöönottoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Wärtsilänkatu 100, 04400 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa