Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tehtävän kuvaus:

Haemme huoltoasentajaa/mekaanikkoa vastaamaan huolto- ja korjaustehtävistä, jotka liittyvät puun- ja massankäsittelylaitteisiin. Tehtäväkenttäsi voi ulottua puunkuljetuksesta sellukuivaimelle ja edelleen paalaamoon asti. Asiakaskohteemme sijaitsevat sekä kotimaassa että ulkomailla. Toimit yksin tai muun ryhmän kanssa asiakasrajapinnassa hoitaen huoltotöitä edellä mainittujen järjestelmien parissa sekä raportoit kirjallisesti suoritetut työt.

Edellytykset:

Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Omaat matkustusvalmiutta myös ulkomaille, matkustuspäiviä kertyy helposti 100 kpl vuodessa. Varautuminen satunnaisiin hätäkeikkoihin varsinaisen työajan ulkopuolellakin on arkipäivääsi.

Puun- ja massankäsittelylaitteiden tuntemisesta on hyötyä huoltoasentajan/mekaanikon tehtävässä. Office-ohjelmien (Word ja Excel) käyttö on päivittäistä, ja vähintään tyydyttävä englanninkielen taito on työssä tarpeen. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja:

Valmet Pori on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Field Service, Esa Rissanen, p. 040 7711 570, esa.rissanen@valmet.com.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.10.2016. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Web-osoite: http://www.valmet.com Työnantaja: Valmet Oyj Sijainti: Karjarannantie 39, 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovittaessa Yhteystiedot: Esa Rissanen, p. 040 7711 570, esa.rissanen@valmet.com Hakemukset: https://careers.fi/valmet/add_application.cgi?language=fin&job_id=1929 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Karjarannantie 39, 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Oyj Y-tunnus 2553019-8 Toimiala Pääkonttorien toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

-14 182 024 € 7 %

Henkilöstö

84 3
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja/Mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Karjarannantie 39, 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa