Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PAIKAT OVAT AVOINNA NYT, HAE HETI! Tehtävän kuvaus Tuotantomäärien kasvaessa haemme autotehtaalle Uuteenkaupunkiin vakituisiin työsuhteisiin uusia AUTONRAKENTAJIA ja VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Lisäystä haetaan kaikille osastoillemme: korihitsaamoon, maalaamoon, kokoonpanoon ja sisäiseen logistiikkaan. Hakijalta odotamme Tehtävämme soveltuvat yhtä hyvin naisille ja miehille. Ammatillinen koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys tehtävään hakeutumiselle. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Uusikaupunki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Uusikaupunki varastoalan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Automotive Oy Y-tunnus 0143991-2 Toimiala Moottoriajoneuvojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotanto- ja varastotyöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Valmet Automotive Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus