Duunitori suosittelee
Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Kesätyöntekijä, IT-palvelut - tietojenkäsittelyn opiskelija

Finnvera

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Oulu

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Organisaation esittely Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa. Tehtävänkuvaus Vastaat maalaamon esikäsittelylaitoksen toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä esimiestyöstä. Prosessi- ja ylläpitosuunnittelussa kehität laitteistoja, laaduntuottokykyä ja tuottavuutta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pyhäranta Taivassalo Uusikaupunki Vehmaa Kustavi Laitila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Automotive Oy Y-tunnus 0143991-2 Toimiala Moottoriajoneuvojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esikäsittelylaitoksen alue-esimies, on ilmoitettu Valmet Automotive -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Automotive. Kyseessä on tehtävän kesto: vakinainen<br><br>työaikamuoto: kokoaikainen<br>. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus