Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Organisaation esittely
Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

Tehtävänkuvaus
Toimit tullauksen asiantuntijana, hoidat yrityksen tullisuunnittelua ja olet kokonaisvastuussa Valmet Automotiven tullaustoiminnasta. Luot tullauksen toimintamallit ja tullausprosessin huomioiden EU:n tullilainsäädännön, asetukset ja päämiehen vaatimukset sekä niiden vaikutukset Valmet Automotiven tietojärjestelmiin ja tuotantoon. Suunnittelet tullaukseen liittyvät uudet prosessit ja vastaat niiden implementoinnista. Muutoksien yhteydessä perehdytät ja ohjeistat henkilöstöä sekä huolehdit, että Valmet Automotivessa on riittävät tiedot ja edellytykset valitun menettelyn käytölle. Kehität tullausmenetelmiä ja etsit kustannustehokkaimmat tavat toimia. Hoidat maahantuontiin ja maastavientiin liittyvät lakisääteiset velvoitteet. Vastaat valmiste- ja autoveromenettelyjen käyttöönotosta ja muutoksista sekä niihin liittyvistä lupa-asioista ja vakuuksista. Raportoit yrityksen maksamista tulleista ja maahantuonnin arvonlisäveroista.
Hakijalta odotamme
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen peruskoulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää tullilain ja asetusten, kuljetussopimusten ja määräysten sekä kansainvälisen kaupan toimitusehtojen tuntemusta. Ylläpidät aktiivisesti osaamistasi kansainväliseen tullilainsäädäntöön ja määräyksiin. Sinulla on kokemusta lupahakemuksien laatimisesta tulliin sekä tullauksen liittyvistä oikaisu- ja valitusprosesseista. Olet aloitteellinen ja vuorovaikutustaitoinen neuvottelija eri yhteistyötahojen kanssa. Ongelmatilanteissa pystyt tekemään nopeasti ja itsenäisesti päätöksiä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hallitset yleisimmät MS Office–ohjelmat.

Työsuhteen pituus
Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaikamuoto: Kokoaikainen

Hakemus
Hae viimeistään: 30.10.2016

ID: C8758

Sähköiset hakemukset:
Korvaus
Palkkausmuoto: Kuukausipalkka

Tehtävä
Ilmoitettujen työpaikkojen lukumäärä:  1

Työnantaja: Valmet Automotive Sijainti: Uusikaupunki Työajat: tehtävän kesto: vakinainen<br><br>työaikamuoto: kokoaikainen<br> Yhteystiedot: Carl-Johan Gustafsson
Manager, Forwarding and Customs
+358 50 480 2940
Hakemukset: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/ApplicationView.aspx?guidExtSoftware=dc676af8-8eb1-49f8-a920-a4d6f6f7bd67&guid=95EE0274-F83D-431E-BBCD-A1FA97B500AB&LocId=17 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Valmet Automotive

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uusikaupunki

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Automotive Oy Y-tunnus 0143991-2 Toimiala Moottoriajoneuvojen valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

296 224 356 € 58 %

Liiketoiminnan tulos

23 615 724 € 1322 %

Liikevoitto-%

8 % 900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Customs Compliance Specialist, on ilmoitettu Valmet Automotive -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Automotive. Kyseessä on tehtävän kesto: vakinainen<br><br>työaikamuoto: kokoaikainen<br>. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa