Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Software Developer

Attendo

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Organisaation esittely
Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.
Tehtävänkuvaus
TULE A-SARJAN TEKIJÄKSI!

Tuotantomäärien kasvaessa haemme autotehtaalle Uuteenkaupunkiin koulutettavaksi uusia autonrakentajia. Lisäystä haetaan pääasiassa kokoonpanoon, mutta myös muille osastoillemme korihitsaamoon ja maalaamoon. Tehtävämme soveltuvat yhtä hyvin naisille ja miehille, eikä aikaisemmalla ammattialalla ei ole merkitystä. Tarjoamme tehtäväkohtaisen koulutuksen ja sen hyväksytysti suorittaneille vakituisen työsuhteen. Rekrytoinnit toteutetaan työvoimapoliittisen koulutuksen kautta.

Kokoonpanon työt ovat maalatun korin varustelua ja valmiin auton viimeistelyä. Tehtävissä työskennellään tiimimuotoisesti.

Korihitsaamossa työskentely on pääasiassa materiaalin syöttöä roboteille sekä pistehitsausta. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti. Kone- ja metallipuolen kokemus on eduksi.

Maalaamossa työtehtävät ovat kädentaitoja ja havainnointitarkkuutta vaativia, kuten auton koritiivistys ja maalipinnan täsmennys. Tehtävissä työskennellään tiimimuotoisesti.

https://youtu.be/c38ydJHiDf0
Hakijalta odotamme
Arvostamme hakijassa yhteistyökykyä, tunnollisuutta ja laadukkuutta kaikessa tekemässään. Lisäksi toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sekä vuorotyövalmiutta ja suomen kielen taitoa.

HUOM! TULLAKSESI HUOMIOIDUKSI KOULUTUSVALINNOISSA SINUN TULEE TÄYTTÄÄ MYÖS KOULUTUSHAKEMUS TE-palveluiden sivuilla. (Ks. muut tehtävään liittyvät tiedot)

Työsuhteen pituus
Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaikamuoto: Kokoaikainen

Hakemus
Hae viimeistään: 10.11.2016

ID: A618012

Sähköiset hakemukset:
Tehtävä
Ilmoitettujen työpaikkojen lukumäärä:  25

Työnantaja: Valmet Automotive Sijainti: Uusikaupunki Työajat: tehtävän kesto: vakinainen<br><br>työaikamuoto: kokoaikainen<br> Yhteystiedot: Rekrytointi
+358 50 317 4093
Hakemukset: https://recruit.visma.com/External/OJCustomer3/ApplicationView.aspx?guidExtSoftware=dc676af8-8eb1-49f8-a920-a4d6f6f7bd67&guid=0988A74E-F380-499D-B6A8-119FCCB315CD&LocId=17 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 Ilmoituskanava: Valmet Automotive

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Uusikaupunki

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Automotive Oy Y-tunnus 0143991-2 Toimiala Moottoriajoneuvojen valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

296 224 356 € 58 %

Liiketoiminnan tulos

23 615 724 € 1322 %

Liikevoitto-%

8 % 900 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonrakentajia TYÖVOIMAPOLIITTISEEN KOULUTUKSEEN, on ilmoitettu Valmet Automotive -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Automotive. Kyseessä on tehtävän kesto: vakinainen<br><br>työaikamuoto: kokoaikainen<br>. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa