Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Organisaation esittely Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, liiketoimintapalveluja sekä avoautojen kattojärjestelmiä. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on yli 2000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa. Tehtävänkuvaus Haemme Maalaamon kunnossapitoon automaatioasentajaa. Tehtävänäsi on vastata tuotantokoneiden ja –laitteistojen sähkökunnossapidosta. Huolehdit laitteiden käynnissäpidosta yhteistyössä tuotantohenkilöstön kanssa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pyhäranta sähkö- ja automaatioalan tehtävät Taivassalo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusikaupunki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Vehmaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kustavi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Laitila ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pyhäranta ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Taivassalo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Uusikaupunki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vehmaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kustavi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Laitila asennus, huolto ja puhtaanapito Pyhäranta asennus, huolto ja puhtaanapito Taivassalo asennus, huolto ja puhtaanapito Uusikaupunki asennus, huolto ja puhtaanapito Vehmaa asennus, huolto ja puhtaanapito Kustavi asennus, huolto ja puhtaanapito Laitila sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valmet Automotive Oy Y-tunnus 0143991-2 Toimiala Moottoriajoneuvojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja Maalaamon Kunnossapitoon, on ilmoitettu Valmet Automotive -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Valmet Automotive. Kyseessä on tehtävän kesto: vakinainen työaikamuoto: kokoaikainen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus