Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme 1-2 valmentajaa/personal traineria! Toivomme valmentajan aloittavan hakuprosessin ja perehdytyksen jälkeen syksyn 2016 aikana. Fitverstaan valmentajat: - ovat itsenäisiä ja oma-aloitteisia, mutta osaavat työskennellä tiimissä - ovat saaneet alan koulutuksen tai heillä on kokemus alalta - muuttavat sanat teoiksi ja ovat sitoutuneita työhönsä - ovat yrittäjähenkisiä ja tekevät työtä määrätietoisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Iisalmi liikuntapalvelut ja urheiluala Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmentaja/personal trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Fitverstas. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa