Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Valmennustiimi Eximia Oy tarjoaa Suomen laajimman valikoiman valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkiville, sekä abikursseja yo-kirjoituksiin valmistautuville. Kursseillamme opettaa vuosittain yli 200 eri alojen osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa, joiden ohjauksesta sekä kurssien suunnittelusta vastaa Eximian vakituinen valmennustiimi.

Haemme nyt asiantuntevaa ja innostavaa laskentatoimen ja rahoituksen opettajaa kauppatieteiden valmennuskurssille Espooseen. Opetustehtävät ajoittuvat maaliskuun lopun ja toukokuun lopun väliselle ajalle. Tarkemmat tiedot kauppatieteiden kursseistamme ja opetusajoista löydät osoitteesta http://www.eximia.fi/valmennuskurssi/kauppatieteet/.

Edellytämme opettajiltamme taitoa valintakoevaatimusten olennaisten sisältöjen esilletuomiseen, kykyä konkretisoida vaikeita asioita sekä kannustavaa otetta opetukseen. Lisäksi aikaisempi opetuskokemus, pedagogiset opinnot ja kauppatieteiden yhteisvalinnan valintakokeen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Olet oikea vahvistus tiimiimme, jos
- olet valmis maisteri tai kauppatieteiden opintosi ovat loppusuoralla
- esiintyminen on sinulle luontevaa ja pidät motivoituneesta nuoresta yleisöstä
- tiedät, mitä valintakokeessa menestyminen vaatii ja olet valmis tukemaan pyrkijöitä tavoitteessaan
- osaat opetuksessasi nostaa esille olennaiset asiat ja tarvittaessa vääntää rautalangasta kirjojen vaikeimmatkin sisällöt
- sinulla on kannustava ja innostava tapa opettaa

Tarjoamme sinulle
- haasteellisen ja itsenäisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
- tilaisuuden päästä hyödyntämään oman alan osaamista monipuolisesti
- arvokasta esiintymis- ja opetuskokemusta
- kattavan perehdytyksen tehtävään sekä työkalut siinä menestymiseen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.10.2016 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa http://www.eximia.fi/rekry/.

Lisätietoja työtehtävästä antaa kauppatieteiden kurssipäällikkö Susanna Kinnunen: susanna.kinnunen(a)eximia.fi tai 044 202 0534.

Web-osoite: http://www.eximia.fi Työnantaja: Valmennustiimi Eximia Oy Sijainti: 02130 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Maaliskuussa 2017 Yhteystiedot: Susanna Kinnunen, kauppatieteiden kurssipäällikkö, susanna.kinnunen(a)eximia.fi, 044 202 0534 Hakemukset: http://www.eximia.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02130 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Valmennustiimi Eximia Oy Y-tunnus 1619444-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valmennuskurssin opettaja,laskentatoimi & rahoitus, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Valmennustiimi Eximia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02130 - Espoo , osoitteessa 02130 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa