Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Valmennustiimi Eximia Oy tarjoaa Suomen laajimman valikoiman valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkiville, sekä abikursseja yo-kirjoituksiin valmistautuville. Kursseillamme opettaa vuosittain yli 200 eri alojen osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa, joiden ohjauksesta sekä kurssien suunnittelusta vastaa Eximian vakituinen valmennustiimi.

Etsimme nyt motivoituneeseen joukkoomme psykologian tilasto-osuuden opettajia Helsingin ja Tampereen ilta- ja aamukursseille. Iltakurssimme alkavat tammikuussa ja tilasto-osuus jatkuu maaliskuuhun asti. Aamukurssimme alkavat maaliskuussa ja tilasto-osuus jatkuu huhtikuun puolen välin paikkeille.

Kursseilla opetetaan valintakoevaatimusten mukainen tilasto-osuuden kirjallisuus. Tarkemmat tiedot psykologian kursseistamme ja opetusajoista löydät osoitteesta http://www.eximia.fi/valmennuskurssi/psykologia/.

Edellytämme opettajiltamme taitoa valintakoevaatimusten olennaisten sisältöjen esilletuomiseen, kykyä konkretisoida vaikeita asioita sekä kannustavaa otetta opetukseen. Lisäksi aikaisempi opetuskokemus, pedagogiset opinnot ja psykologian valintakokeen tuntemus katsotaan eduksi.

Olet oikea vahvistus tiimiimme, jos
- olet valmis maisteri tai opintosi ovat loppusuoralla
- tilastomatematiikan osaamisesi on erinomaista ja olet kärsivällinen selittämään tilaston kiemuroita myös alan aloittelijoille
- esiintyminen on sinulle luontevaa ja pidät motivoituneesta nuoresta yleisöstä
- tiedät, mitä valintakokeessa menestyminen vaatii ja olet valmis tukemaan pyrkijöitä tavoitteessaan
- osaat opetuksessasi nostaa esille olennaiset asiat ja tarvittaessa vääntää rautalangasta vaikeimmatkin kaavat
- sinulla on kannustava ja innostava tapa opettaa

Tarjoamme sinulle
- haasteellisen ja itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
- tilaisuuden päästä hyödyntämään oman alan osaamista monipuolisesti
- arvokasta esiintymis- ja opetuskokemusta
- kattavan perehdytyksen tehtävään sekä työkalut siinä menestymiseen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.10.2016 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa http://www.eximia.fi/rekry/.

Lisätietoja työtehtävästä antaa psykologian kurssipäällikkö Susanna Kinnunen: susanna.kinnunen(a)eximia.fi tai 044 202 0534

Web-osoite: http://www.eximia.fi Työnantaja: Valmennustiimi Eximia Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Tammikuussa 2017 Yhteystiedot: Susanna Kinnunen, psykologian kurssipäällikkö susanna.kinnunen@eximia.fi 044 202 0534 Hakemukset: http://www.eximia.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Valmennustiimi Eximia Oy Y-tunnus 1619444-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilastomatematiikan opettaja psykologian kurssille, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Valmennustiimi Eximia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa