Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Eximia Valmennus on maamme johtavia koulutuspalveluja tarjoavia yrityksiä. Asiakkaitamme ovat ammatti- ja aikusoppilaitokset, ammattikorkeakoulut, julkisyhteisöt ja yritykset.

Suunnittelemme ja toteutamme tutkintoon ohjaavia koulutuksia kaikilla tasoilla, yksittäisiä koulutuspäiviä tai kokonaisia kurssikokonaisuuksia. Rakennamme ja toteutamme organisaatioille ja yksityishenkilöille kehitys- ja koulutusohjelmia.

Nyt estimme pätevää ja kokenutta

SAHA-ALAN KOULUTTAJAA

Odotamme hakijoilta mm. seuraavia ominaisuuksia ja taitoja:

- laaja työkokemus saha-alalla mielellään eri tehtävissä
- näyttöä menestyksellisestä opetustyöstä tai henkilöstövalmennuksesta
- hyvä kommunikaatiokyky

- sahaliiketoiminta prosessien ja tuotantoprosessien perusteellinen tuntemus
- sahan teknisen toiminnan tuntemus (koneet & laitteet, asennukset, hydrauliikka, pneumatiikka, mittaus, särmäys, materiaalioptimointi, kuivaus jne.)
- hankinnan ja laadunvalvonnan tuntemus
- asiakkuuksien hoito

Saha-alan ammattitutkinnon tuntemus on hakijalle suureksi eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoista ja kilpailukykyisesti palkattua työtä yritysten kehityshankkeissa ja tutkintoon ohjaavissa koulutuksissa oppilaitoksissa eri puolilla Suomea.

Täytämme paikat heti, kun sopivia osaajia löytyy. Lähetä päivitetty CV ja ota mahd. pikaisesti yhteyttä Eximia Valmennuksen asiakkuusjohtajaan: Jarmo Hakkarainen 044-2020535, jarmo.hakkarainen@eximia.fi

Web-osoite: http://www.eximia.fi Työnantaja: Valmennustiimi Eximia Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Jarmo Hakkarainen 044-2020535 jarmo.hakkarainen@eximia.fi Hakemukset: Jarmo Hakkarainen 044-2020535 jarmo.hakkarainen@eximia.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Valmennustiimi Eximia Oy Y-tunnus 1619444-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Saha-alan kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Valmennustiimi Eximia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa