Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Eximia Valmennus on maamme johtavia koulutuspalveluja tarjoavia yrityksiä. Asiakkaitamme ovat ammatti- ja aikusoppilaitokset, ammattikorkeakoulut, julkisyhteisöt ja yritykset. Suunnittelemme ja toteutamme tutkintoon ohjaavia koulutuksia kaikilla tasoilla, yksittäisiä koulutuspäiviä tai kokonaisia kurssikokonaisuuksia. Rakennamme ja toteutamme organisaatioille ja yksityishenkilöille kehitys- ja koulutusohjelmia. Nyt estimme pätevää ja kokenutta SAHA-ALAN KOULUTTAJAA Odotamme hakijoilta mm. seuraavia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valmennustiimi Eximia Oy Y-tunnus 1619444-4 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Saha-alan kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Valmennustiimi Eximia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus