Duunitori suosittelee
Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Commissioning Administrative Assistant and Training Coordina

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Valmennustiimi Eximia Oy tarjoaa Suomen laajimman valikoiman valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkiville, sekä abikursseja yo-kirjoituksiin valmistautuville. Kursseillamme opettaa vuosittain yli 200 eri alojen osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa, joiden ohjauksesta sekä kurssien suunnittelusta vastaa Eximian vakituinen valmennustiimi. Etsimme nyt motivoituneeseen joukkoomme maantieteen valmennuskurssiopettajaa Helsinkiin maaliskuun ja toukokuun väliselle ajalle keväälle 2017. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Helsinki opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valmennustiimi Eximia Oy Y-tunnus 1619444-4 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maantieteen opettaja valmennuskurssille, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Valmennustiimi Eximia Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus