Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Valmennustiimi Eximia Oy tarjoaa Suomen laajimman valikoiman valmennuskursseja yliopistoihin ja korkeakouluihin pyrkiville, sekä abikursseja yo-kirjoituksiin valmistautuville. Kursseillamme opettaa vuosittain yli 200 eri alojen osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa, joiden ohjauksesta sekä kurssien suunnittelusta vastaa Eximian vakituinen valmennustiimi.

Etsimme nyt motivoituneeseen joukkoomme maantieteen valmennuskurssiopettajaa Helsinkiin maaliskuun ja toukokuun väliselle ajalle keväälle 2017.

Tutustuthan kurssin aikatauluihin tarkemmin osoitteessa http://www.eximia.fi/valmennuskurssi/maantiede/kurssit/5648/maantiede-aamu-helsinki/ Opetustyötä on mahdollista tehdä esimerkiksi muun työn tai opintojen ohessa. Maantieteen valmennuskurssin opettamisen lisäksi maantieteen asiantuntijalle on tarjolla materiaalinlaadintatyötä jo ennen vuoden vaihdetta ja etäkurssin ohjausta keväällä.

Edellytämme opettajiltamme taitoa valintakoevaatimusten olennaisten sisältöjen esilletuomiseen, kykyä konkretisoida vaikeita asioita sekä kannustavaa otetta opetukseen. Lisäksi aikaisempi opetuskokemus, pedagogiset opinnot ja valintakokeen tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Olet oikea vahvistus tiimiimme, jos
- esiintyminen on sinulle luontevaa ja pidät motivoituneesta nuoresta yleisöstä
- tiedät, mitä valintakokeessa menestyminen vaatii ja olet valmis tukemaan pyrkijöitä tavoitteessaan
- osaat opetuksessasi nostaa esille olennaiset asiat ja tarvittaessa vääntää rautalangasta kirjojen vaikeimmatkin sisällöt
- sinulla on kannustava ja innostava tapa opettaa
- olet valmis maisteri tai maantieteen opintosi ovat loppusuoralla

Tarjoamme sinulle
- haasteellisen ja itsenäisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
- tilaisuuden päästä hyödyntämään oman alan osaamista monipuolisesti
- arvokasta esiintymis- ja opetuskokemusta
- kattavan perehdytyksen tehtävään sekä työkalut siinä menestymiseen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.10.2016 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa http://www.eximia.fi/rekry/.

Lisätietoja työtehtävästä antaa kurssipäällikkö Terhi Aalto: terhi.aalto@eximia.fi, 044 2130462

Web-osoite: http://www.eximia.fi Työnantaja: Valmennustiimi Eximia Oy Sijainti: 00520 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Maaliskuussa 2017 Yhteystiedot: Terhi Aalto, kurssipäällikkö, terhi.aalto@eximia.fi Hakemukset: http://www.eximia.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Valmennustiimi Eximia Oy Y-tunnus 1619444-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maantieteen opettaja valmennuskurssille, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Valmennustiimi Eximia Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki , osoitteessa 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa