Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Valmennustiimi Eximiassa valmentaa vuosittain yli 200 eri alojen osaavaa ja innostunutta asiantuntijaa, joiden ohjauksesta sekä kurssisuunnittelusta vastaa Eximian vakituinen valmennustiimi. Etsimme nyt motivoituneeseen joukkoomme fysiikan opettajaa pääsykokeeseen valmentaville kurssille kaudella 2016-2017. Tehtävä soveltuu joko opinnoissaan menestyneelle loppuvaiheen opiskelijalle tai jo valmistuneelle fysiikan alan ammattilaiselle. Edellytämme hakijalta kannustavaa ja innostavaa otetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Tampere opettajat, lehtorit, professorit Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valmennustiimi Eximia Oy Y-tunnus 1619444-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysiikan opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Valmennustiimi Eximia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33540 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus