Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Valkeakosken kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana pe 18.11.2016 klo 15 mennessä

Sairaanhoitajan toimi

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai opistoasteen tutkinto) tai muu vastaava pätevyys terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaan.

Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on terveyskeskussairaalan akuuttiosasto. Toimi täytetään 2.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Työ osastolla on monipuolista ja vaativaa akuuttipotilaan hoitoa. Akuuttiosastolla hoidetaan potilaita kaikilta lääketieteen erikoisaloilta. Työtä tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Osastolla ei ole pitkäaikaispotilaita ja toimintaamme kehitetään jatkuvasti.

Tarjoamme hyvän ammatillisen tuen ja mielenkiintoiset työtehtävät kehittämismyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössä. Sairaanhoitajalta toivomme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä valmiutta ottaa vastaan uusia haasteita.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja siihen lisätään 150€:n tehtäväkohtainen lisä. Toimeen valittujen on ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja organisaatiostamme löydät Valkeakosken kaupungin internetsivustolta (www.valkeakoski.fi).

Hakemukset, joihin on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, toivomme ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi, työavain nro 118356. Postitse lähetetyt hakemukset tutkinto- ja työtodistuksineen on oltava perillä 18.11.2016 klo 15 mennessä osoitteessa:
Valkeakosken kaupunki
Kirjaamo
PL 20
37601 Valkeakoski

Kuoreen merkintä "Akuuttiosaston sairaanhoitaja"

Web-osoite: http://www.valkeakoski.fi Työnantaja: Valkeakosken kaupunki Sijainti: 37600 VALKEAKOSKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa terveyskeskussairaalan vs. osastonhoitaja Satu Hietanen, puh. 040 335 7449 (sähköposti: etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi) Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118356/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37600 VALKEAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Valkeakosken kaupunki Y-tunnus 0157568-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Valkeakosken kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37600 - Valkeakoski , osoitteessa 37600 VALKEAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa