Duunitori suosittelee
Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2017 alkaen LASTENTARHANOPETTAJAA (vakanssi nro 42229) Sijoitusyksikkö on palvelussuhteen alkaessa Vanhankylän varhaiskasvatus. Tehtävään valittavalla tulee olla sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain ja asetuksen mukainen kelpoisuus. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Valkeakoski varhaiskasvatus Valkeakoski opettajat, lehtorit, professorit Valkeakoski lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Valkeakoski .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valkeakosken kaupunki Y-tunnus 0157568-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja (42229), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Valkeakosken kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37600 - Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa