Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 28.11.2016 - 3.6.2017 KOTITALOUDEN TUNTIOPETTAJAA (vakanssi nro 49022) Naakan yläkoululle. Opetustunteja on 18 h viikossa sekä lisäksi luokanvalvojan tehtävät. Tehtävään valittavalta vaaditaan opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen aineenopettajan kelpoisuus. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Valkeakoski opettajat, lehtorit, professorit Valkeakoski .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valkeakosken kaupunki Y-tunnus 0157568-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotitalouden tuntiopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Valkeakosken kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa