Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu kaupungin kiinteistöjen yllä- ja kunnossapitoon liittyvät kiinteistönhoitotyöt. Toimeen valittavalta edellytetään alan koulutusta ja riittävän monipuolista kokemusta kiinteistönhoidosta. Edellytämme B-ajokorttia. Työhön sisältyy sekä ulko- että sisäalueiden kiinteistönhoitoa. Arvostamme yhteistyökykyä ja asiakaspalvelutaitoja. Käytössämme on Schneiderin taloautomaatio- sekä Haahtelan kiinteistötietojärjestelmä. Järjestelmien tunteminen luetaan eduksi. Työhön sisältyy mahdollisesti tulevaisuudessa kiinteistöpäivystyksen tehtäviä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Valkeakoski kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Valkeakoski isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valkeakosken kaupunki Y-tunnus 0157568-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.12.2016 ja sen on julkaissut Valkeakosken kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.01.2017. Työpaikka sijaitsee Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus