Duunitori suosittelee
Tiedottaja

Tuusulan kunta

04300 - Tuusula

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Informaatikko työskentelee kaupunginkirjastossa. Tehtävään kuuluu vastata kirjaston erikoiskokoelmista, kuten verkkokokoelmasta ja musiikkikokoelmasta. Lisäksi tehtäviin sisältyy kirjallisuustapahtumien suunnittelua ja toteuttamista. Informaatikon tehtäviin kuuluu kirjaston tarjoamien koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen ja asiakaspalvelu. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kirjasto- ja informaatiopalvelualan opintoja ja aiempaa kokemusta kirjasto- ja informaatiopalvelualalta. Hakijalle katsotaan eduksi elektronisten aineistojen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Valkeakoski viestintä Valkeakoski tiedonhallinta ja arkistointi viestintä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Valkeakosken kaupunki Y-tunnus 0157568-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Informaatikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Valkeakosken kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus