Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Informaatikko työskentelee kaupunginkirjastossa. Tehtävään kuuluu vastata kirjaston erikoiskokoelmista, kuten verkkokokoelmasta ja musiikkikokoelmasta. Lisäksi tehtäviin sisältyy kirjallisuustapahtumien suunnittelua ja toteuttamista. Informaatikon tehtäviin kuuluu kirjaston tarjoamien koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen ja asiakaspalvelu.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kirjasto- ja informaatiopalvelualan opintoja ja aiempaa kokemusta kirjasto- ja informaatiopalvelualalta. Hakijalle katsotaan eduksi elektronisten aineistojen ja musiikkiaineiston tuntemus sekä kokemus tiedonhankintataitojen opetuksesta. Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi myös halukkuus oman työn kehittämiseen, hyvä kielitaito ja hyvät tietotekniset taidot. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä välttämättömät.

Työaika on 36,25 tuntia ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on kirjastoasetuksen mukaisesti korkeakoulututkinto, johon sisältyy, tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Web-osoite: http://www.valkeakoski.fi Työnantaja: Valkeakosken kaupunki Sijainti: Kauppilankatu 2, 37600 VALKEAKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa kirjastotoimenjohtaja Leena Toivonen puh. 040 335 7040 tai osastonjohtaja Pirjo Hynninen, puh. 040 335 7053. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppilankatu 2, 37600 VALKEAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Valkeakosken kaupunki Y-tunnus 0157568-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Informaatikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Valkeakosken kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Valkeakoski , osoitteessa Kauppilankatu 2, 37600 VALKEAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa