Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YTHS:n Tampereen terveyspalveluyksikkö hakee VÄLINEHUOLTAJAA Haemme välinehuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen tehtävään. Työaika on 30 h/vk. Työ alkaa 9.1.2017. Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltajan tutkinto. Palkkaus on Avaintyönantajat ry:n ja TSN ry:n YTHS:ää koskevan työehtosopimuksen mukainen. Terveyspalveluyksikön johtaja Annukka Vuoriselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 31.10.2016 mennessä osoitteella eija.berg@yths.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Tampere muut terveydenhuoltoalan työt Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS). Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus