Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pihlajalinna-konserni on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Dextra on osa Pihlajalinna-konsernia ja Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa tuotamme muun muassa yleis- ja erikoissairaanhoidon palveluita, päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita sekä työterveyshuollon ja suunterveydenhoidon palveluita. Haemme Dextra Oy Munkkivuoren sairaalan yhteydessä toimivaan välinehuoltoyksikköön välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Munkkiniemi() muut terveydenhuoltoalan työt Helsinki muut terveydenhuoltoalan työt Helsinki muut terveydenhuoltoalan työt Munkkivuori() muut terveydenhuoltoalan työt Helsinki muut terveydenhuoltoalan työt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus