Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Pihlajalinna-konserni on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Dextra on osa Pihlajalinna-konsernia ja Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa tuotamme muun muassa yleis- ja erikoissairaanhoidon palveluita, päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita sekä työterveyshuollon ja suunterveydenhoidon palveluita.

Haemme Dextra Oy Munkkivuoren sairaalan yhteydessä toimivaan välinehuoltoyksikköön välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme välinehuoltajan ammattitutkintoa. Eduksi katsotaan laaja-alainen kokemus välinehuoltajan työtehtävistä.

Välinehuoltajan toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset työtehtävät osana tiimiä eri Dextran toimintayksikköjä palvellen.

Toivomme reipasta ja positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä halua kehittää omaa ja välinehuoltoyksikön toimintaa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoisiin työtehtäviin sekä mukavan, innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön sekä työn huippuammattilaisten joukossa.

Tule työskentelemään kanssamme näköalapaikalle! Pihlajalinna on voimakkaimmin kasvava terveydenhuoltoalan yritys.

Web-osoite: http://www.pihlajalinna.fi Työnantaja: Pihlajalinna Terveys Oy Sijainti: Raumantie 1a, 00350 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Dextra Munkkivuoren sairaalan palveluvastaava Minna Lepistö puh. 044-5800171 tai palvelupäällikkö Riia Siivikko puh. 050-529 9784. Hakemukset: Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen jenni.vartiainen@pihlajalinna.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Raumantie 1a, 00350 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Raumantie 1a, 00350 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa