Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Security Specialist

Intopalo Oy

33720 - Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pihlajalinna-konserni on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Dextra on osa Pihlajalinna-konsernia ja Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa tuotamme muun muassa yleis- ja erikoissairaanhoidon palveluita, päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita sekä työterveyshuollon ja suunterveydenhoidon palveluita. Haemme Dextra Oy Munkkivuoren sairaalan yhteydessä toimivaan välinehuoltoyksikköön välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Munkkiniemi() muut terveydenhuoltoalan työt Helsinki muut terveydenhuoltoalan työt Helsinki muut terveydenhuoltoalan työt Munkkivuori() muut terveydenhuoltoalan työt Helsinki muut terveydenhuoltoalan työt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajalinna Terveys Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Munkkivuori (00350) .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus