Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö ja suomalaisen Sampo-konsernin tytäryhtiö, joka turvaa noin 3,6 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. If ja sen 6800 työntekijää menestyvät erinomaisten vakuutusratkaisujen avulla. Digitaalisuus on toimintamme ydin ja kilpailuetu, johon olemme valmiit panostamaan paljon. Vakuutuspalvelu Karivuo Oy on If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n valtuuttama franchising-yritys, joka myy Ifin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät pankki- ja vakuutusala myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Vakuutuspalvelu Karivuo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus