Banner Bookers

Työpaikkakuvaus

Olemme alan johtava B2B & B2C - markkinoinnin palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme Suomen parasta buukkauspalvelua sekä haastavia myynnin ulkoistuksia. Yrityksemme on vakavarainen ja toimintamme on vahvassa kasvussa, tällä hetkellä Bookersilaisia on 150. Tyylikäs toimistomme sijaitsee Kalasatamassa. Tavoitteemme on olla alan paras työnantaja ja halutuin työpaikka.Etsimme nyt joukkoomme uusia energisiä ja myyntihenkisiä


Vakuutusalan ajanvaraajia/buukkaajia.


Tehtävänäsi on kontaktoida asiakkaita, esitellä kiinnostavasti päämiehemme palveluita ja saada näin sovittua asiakastapaamisia vakuutusyhtiön asiantuntioille. Toimit siis välikätenä asiakkaasi ja kuluttajien välillä, sinun tehtäväsi on sopia tapaaminen asiakkaalle edustamasi firman myyjän kanssa. Varsinainen myyntitapahtuma tapahtuu myöhemmin, järjestämässäsi tapaamisessa. Aikasempi kokemus asiakaspalvelija/myynti työstä katsotaan eduksi työtä hakiessa, mutta ei ole välttämätöntä, sillä me kouluttamme sinut työhön. Myös aikaisempi kokemus myynti työstä on plussaa.

Tarjoamme sinulle menestyksen meininkiä uhkuvan, sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen ja tuloksiin sidotun palkkauksen.
Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan yrityksen monipuoliset kehittymismahdollisuudet. Tuemme myös työntekijöitämme itsensä kehittämiseen, kouluttamiseen ja liikkumiseen.
Palkkaus: kuukausipalkka 1700 + provisio (Meillä buukkaajien keskiansio on 2500 e, ja parhaat ansaitsevat yli kaksin verroin tämän)

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen Meri.simula@bookers.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa: Meri Simula 040 539 1771

Työnantaja: Bookers Sijainti: Hermannin rantatie 10, 00580 Helsinki, Suomi Hakemukset: meri.simula@bookers.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hermannin rantatie 10, 00580 Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Bookers Finland Oy Y-tunnus 0851751-4 Toimiala Muu mainospalvelu Rinnakkaistoiminimet Telekoulu Bookers, Helsingin Telekoulu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 318 000 € 47 %

Liiketoiminnan tulos

312 000 € 39 %

Henkilöstö

100 32

Liikevoitto-%

6 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Bookers. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hermannin rantatie 10, 00580 Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .