Ilmoitus jätetty 15.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme alan johtava B2B & B2C - markkinoinnin palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme Suomen parasta buukkauspalvelua sekä haastavia myynnin ulkoistuksia. Yrityksemme on vakavarainen ja toimintamme on vahvassa kasvussa, tällä hetkellä Bookersilaisia on 150. Tyylikäs toimistomme sijaitsee Kalasatamassa. Tavoitteemme on olla alan paras työnantaja ja halutuin työpaikka. Etsimme nyt joukkoomme uusia energisiä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Sipoo vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vantaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Espoo vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bookers Finland Oy Y-tunnus 0851751-4 Toimiala Muu mainospalvelu Rinnakkaistoiminimet Telekoulu Bookers, Helsingin Telekoulu

Tämä työpaikka, Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 15.12.2016 ja sen on julkaissut Bookers. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus