Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimpiä raskaan kuljetuskaluston valmistajia. Vahdolla sijaitsevan tehtaan lisäksi yrityksellä on huoltokorjaamoita eri puolella Suomea. Tuotanto-ohjelmaan kuuluvat kuorma-autojen kuormatilat, perävaunut ja vaihtolavalaitteet. VAK-konsernin palveluksessa on yli 450 henkilöä ja liikevaihto n. 75 M€ Etsimme nyt joukkoomme levytehtaalle Vahdolle SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ Työhön kuuluu valmistettavien elementtien suunnittelu, sahausrobotin ohjelmien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rusko teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rusko .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VAK Oy Y-tunnus 0636524-6 Toimiala Muiden muualla luokittelemattomien kulkuneuvojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VAK Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rusko . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa