Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimpiä raskaan kuljetuskaluston valmistajia. Vahdolla sijaitsevan tehtaan lisäksi yrityksellä on huoltokorjaamoita eri puolella Suomea. Tuotanto-ohjelmaan kuuluvat kuorma-autojen kuormatilat, perävaunut ja vaihtolavalaitteet. VAK-konsernin palveluksessa on yli 450 henkilöä ja liikevaihto n. 75 M€ Etsimme nyt joukkoomme levytehtaalle Vahdolle SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ Työhön kuuluu valmistettavien elementtien suunnittelu, sahausrobotin ohjelmien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rusko teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VAK Oy Y-tunnus 0636524-6 Toimiala Muiden muualla luokittelemattomien kulkuneuvojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VAK Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rusko . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus