Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Me olemme markkinoiden ainut henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut välittämään työntekijöitä muodin- ja kauneudenhoidon vähittäismyymälöille. Muodin koti Motimate tarjoaa sinulle kaikki henkilöstöpalvelut saman katon alta. Jokaista työntekijäämme yhdistää intohimo myyntiin ja muotiin. Me haluamme ja teemme hyvää myyntiä, sillä myynti on meille muodikasta! Haemme uuteen avattavaan Pop Up-myymälään osaavaa muodin myyjää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki tekstiilialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt tekstiilialan tehtävät myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vaatemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Motimate Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus