Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Me olemme markkinoiden ainut henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut välittämään työntekijöitä muodin- ja kauneudenhoidon vähittäismyymälöille. Muodin koti Motimate tarjoaa sinulle kaikki henkilöstöpalvelut saman katon alta. Jokaista työntekijäämme yhdistää intohimo myyntiin ja muotiin. Me haluamme ja teemme hyvää myyntiä, sillä myynti on meille muodikasta! Haemme uuteen avattavaan Pop Up-myymälään osaavaa muodin myyjää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki tekstiilialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt tekstiilialan tehtävät myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vaatemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Motimate Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa