Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tutki, tee, taida. Etsimme nyt henkilöä tehtävään nimikkeellä Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä toimit yliopistomaailman näköalapaikalla ja kehität Vaasan yliopiston markkinointia, viestintää sekä ainutlaatuista profiilia ja brändiä. Rakennat Vaasan yliopiston alueellista ja kansainvälistä menestystarinaa yhdessä ammattitaitoisen tiimisi ja osallistuvan yliopistoyhteisömme kanssa. Hakuaika päättyy 21.10.2016 LISÄTIETOJA: uva.fi/careers

Vaasan yliopisto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Vaasa viestintä Vaasa markkinointi viestintä Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan yliopisto Y-tunnus 0209599-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan yliopisto. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa