Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan suomalainen seurakunta hakee TOIMISTOSIHTEERIÄ määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi 1.12.2016-31.12.2018. Kirkkoherranviraston toimistosihteerin tehtävänä on mm. huolehtia säännösten edellyttämien jäsenrekisterin ylläpitotehtävien suorittamisesta ja seurakunnan arkiston hoitamisesta annettujen ohjeiden mukaisesti, antaa todistuksia annettujen määräysten ja ohjeiden mukaisesti, hoitaa seurakuntakirjastoa ja avustaa hallinnollisessa valmistelussa ja täytäntöönpanossa. Toimistosihteeriksi valittavalta edellytetään soveltuvaa opistoasteen tutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vaasa hallinto, yleiset toimistotyöt Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0209622-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa