Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan suomalainen seurakunta hakee TOIMISTOSIHTEERIÄ määräaikaiseen virkasuhteeseen ajaksi 1.12.2016-31.12.2018. Kirkkoherranviraston toimistosihteerin tehtävänä on mm. huolehtia säännösten edellyttämien jäsenrekisterin ylläpitotehtävien suorittamisesta ja seurakunnan arkiston hoitamisesta annettujen ohjeiden mukaisesti, antaa todistuksia annettujen määräysten ja ohjeiden mukaisesti, hoitaa seurakuntakirjastoa ja avustaa hallinnollisessa valmistelussa ja täytäntöönpanossa. Toimistosihteeriksi valittavalta edellytetään soveltuvaa opistoasteen tutkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vaasa hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan Seurakuntayhtymä Y-tunnus 0209622-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus