Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kunnossapitoinsinööriä Päätehtävänäsi vastaat sähköasemien ylläpidosta ja siihen liittyvistä hankinnoista. Olet osana kunnossapitotiimiä ja teet yhteistyötä myös ulkoisten toimijoiden kanssa. Olet kiinnostunut sähkömarkkinoiden toiminnasta ja valmis kehittämään työtäsi aktiivisella otteella. Tehtäviisi kuuluu kokemuksen kartuttua myös osallistuminen sähköverkon varallaolojärjestelmään. Olet koulutukseltasi sähkötekniikan insinööri tai DI ja sinulla on muutaman vuoden työkokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan Sähköverkko Oy Y-tunnus 1993667-7 Toimiala Sähkön siirto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoinsinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Vaasan Sähköverkko Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus