Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Vaasan kaupunki hakee psykiatrian erikoislääkäriä ylilääkärin virkaan mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisonttiin.
Horisontti tarjoaa matalan kynnyksen mielenterveys- ja riippuvuusongelmien hoitoon keskittyneitä hoidollisia ja terapeuttisiapalveluita aikuisväestölle. Yksikössä työskentelee moniammatillinen sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökunta ja yksikön päihdelääketieteellisestä työstä vastaa päihdehuollon ylilääkäri.

Haemme nyt joukkoomme psykiatrian ylilääkäriä, jonka tehtävänä on vastata sosiaali- ja terveydenhuollon aikuispsykiatrisesta työstä ja toiminnan kehittämisestä. Hän vastaa yksittäisten asiakkaiden psykiatrisesta hoidosta ja perusterveydenhuollon konsultaatioista. Lisäksi hän toimii tarvittaessa asiantuntijana muissa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasyhteistyökysymyksissä. Tehtäviin kuuluvat myös konsultaatiotuen ja koulutuksen antaminen toimialan moniammatilliselle mielenterveys- ja päihdetyötä tekevälle henkilökunnalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuudet kehittää yksikön palveluita ja toimintaa ja rakentaa mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontista alansa johtava palveluiden tuottaja Vaasan seudulle

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin ja psykiatrian erikoislääkärin pätevyys.

Arvostamme kykyä tehdä itsenäisiä yksittäisen potilaan hyvinvointia tukevia lääketieteellisiä ratkaisuja ja kehittämismyönteistä työotetta. Moniammatillisessa työyhteisössä toimiminen edellyttää lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Perehtyneisyys julkiseen kuin myös yksityisen terveydenhuollon toimintakenttään luetaan eduksi.

Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Web-osoite: http://www.vaasa.fi Työnantaja: Vaasan kaupunki. Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Palvelualuejohtaja Marja Mustonen puh. 040 756 9617 Johtava ohjaaja Anna Niiranen puh. 040 6581 04 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSA905-03-60-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa