Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan Vesi hakee kahta vesi- ja viemärilaitosasentajaa vesihuollon kunnossapito- ja rakentamistöihin ( jäte- ja puhdasvesi ). Työ on 100 % ulkotyönä tapahtuvaa, lähinnä kaivantotyöskentelyä. Hakijalta edellytämme LVI-asentajan koulutusta ja kuorma-auton ajokorttia. Edellytämme osallistumista 24/7 päivystykseen, viikkovuorot ( pe klo 15.30 - pe 07.00 ) 3-5 viikon välein. Arvostamme vesityökorttia ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vaasa Asennus, huolto ja puhtaanapito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vesi- ja viemärilaitosasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus